KARLEUŠA UHVAĆENA BEZ PERIKE! POSLE TOLIKO GODINA, MORALA JE DA POPUSTI: Razlika OČIGLEDNA, ovo je NJENA KOSICA!
Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

promena

KARLEUŠA UHVAĆENA BEZ PERIKE! POSLE TOLIKO GODINA, MORALA JE DA POPUSTI: Razlika OČIGLEDNA, ovo je NJENA KOSICA!

Evo kako izgleda kad JK pokaže svoju kosicu!

Objavljeno: 19:25h

Jelena Karleuša važi za osobu koja prati trendove, a pevačica definitivno najviše eksperimentiše sa kosom..

Pevačica je do sada imala kratku, dugu, platinasto i tirkiznu plavu.

Pre nekoliko godina, ona je nosila izrazito dugu platinasto plavu kosi a s obzirom na to da su za ovakvu frizuru neophodni pramenovi nadogradnje, mnoge je zanimalo kako izgleda Jelenina kosa kada skine nadogradnju i perike u boji.

Jelena je tada pokazala kako izgleda kada skine periku i ekstenzije.

Njena kosa je iste boje, ali znatno kraća.

Popularna "bob" frizura joj odlično stoji.

1 / 9 Foto: Instagram/karleusastar

Pogledajte, pa procenite šta joj bolje stoji.

Podsetimo, pevačica Jelena Karleuša karijeru je počela 1995. godine pesmom "Ogledalce" za koju je snimila i svoj prvi spot.

Usledeli su hitovi i karijera duga 27 godina, a u poslednje vreme i mnoštvo objava u kojima je golotinja na prvom mestu.

Jelena svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje slike i snimke na kojima je pratioci mogu videti u izazovnim odevnim kombinacijama koje više otkrivaju nego pokrivaju, ali i klipove sa odmora na kojima je njena zadnjica u tangama u prvom planu.

Karleuša je i na početku karijere nosila pripijene kreacije i miniće, a na Instagramu je sada ponovo aktuelan snimak iz emisije u kojoj je Jelena pevala u crnom miniću.

Tada još nije radila uvećanje grudi. Kosa je i tada bila platinasto plava, ali je imala šiške, koje je natapirala i jaku šminku, daleko jaču od one koju danas nosi.

U medijima se skoro pojavila vest da sestra Duška Tošića, koja se uvek trudila da ostane izvan fokusa javnosti čak i kada je njegov brak sa Jelenom Karleušom bio u najboljoj eri, a naročito sada kad je taj odnos u medijima često pod znakom pitanja Katarina Tošić trudi se da ostane ispod radara kako ne bi stala ni na čiju stranu imajući u vidu da je njen odnos sa jelenom večito smatran izvrsnim.

Možda je to objašnjenje zašto Katarina već neko vreme nije aktivna čak ni na društvenim mrežama, ali oni koji su došli do njenog profila zapanjeni su drugom pričom.

Naime, sestra Duška Tošića neopisivo podseća na njegovu mlađu ćerku Niku Tošić, ili ako hoćete, Nika veoma liči na svoju tetku.

Tome u prilog bolje da ništa ne dodajemo već da prepustimo vašim očima da se uvere u sličnost koja postoji a da nije sve samo u fizičkom izgledu, poznato je i da Katarina Tošić gaji odličan odnos kako sa Nikom, tako i sa starijom Duškovom i Jeleninom ćerkom Atinom.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/katarinatp81

Sestra Duška Tošića je ranije neretko odlazila sa Jelenom i njenim ćerkama na brojna luksuzna putovanja a devojčice je često i čuvala kada bi Jelena i Duško imali obaveze. Takođe, neretko je boravila u njihovoj vili.

Ipak, poznato je i da je posvećena sopstvenoj emotivnoj vezi budući da po onome što odaju društvene mreže sestra Duška Tošića ima i partnera ali i sopstvenu ćerku.

Bonus video:

00:05

Jelena Karleuša ko furija uletela u Palatu pravde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.