NASILNICI MALTRETIRAJU SINA SAŠE JOKSIMOVIĆA! AGONIJI NEMA KRAJA: Metalnim šipkama krenuli na decu!
Saša Joksimović, Foto: Marina Lopičić

očajan

NASILNICI MALTRETIRAJU SINA SAŠE JOKSIMOVIĆA! AGONIJI NEMA KRAJA: Metalnim šipkama krenuli na decu!

Glumac Saša Joksimović već danima javno iznosi kroz šta prolazi njegov naslednik Ilija.

Objavljeno: 13:38h

Glumac Saša Joksimović već danima javno iznosi kroz šta prolazi njegov naslednik Ilija.

- Moj sin ima 13 godina, preživeo je veliki stres kada su ga vršnjaci po treći put napali u parku na Vračaru. U pitanju su maloletnici koji maltretiraju svu decu koja dolaze u taj park. Ovoga puta, oni su presreli Iliju i njegove drugare, oteli su im novac i polili ih vodom - kazao je Saša Joksimović.

- Pokušao sam da reagujem, razgovarao sam sa roditeljima te dece, ali oni ne mare za celokupnu situaciju. Daju smešna objašnjenja i pravdaju svoju decu koja sa sobom nose hladno oružje i bokserima i palicama plaše drugu decu kojoj otimaju novac. Ovo mora što pre da prestane, nije rešenje da se na nasilje odgovara nasiljem - dodao je on za "Alo".

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

- E, ovako, pošto su već treći put napali mog sina i uzeli mu pare, je**ću vam mamicu u pi**u kad vas budem video u Čuburcu! Znači, je**aću vam mamicu u pi**u! - besno je poručio bio Joksimović putem klipa koji je nedavno postavio na društvene mreže, dok je na svom Fejsbuku potom napisao kako se suočio sa jednim delikventom.

- Kilinac je pretio da će "bokserom" da ga bije. Uputim se ja u Čuburac odmah - naveo je Saša, pa nastavio:

- Sin ga prepozna, ja mu priđem, kazem: "Sad daj taj bokser", a mali kaže da se šalio i da se neće više šaliti na takav način. To je to, prošlo je, i posle toga ponovo Čuburac, opet mu pretili, tražili pare, ponovo bokser, metalne palice... Sin i drugari su se udaljili iz parka, ali ga je onaj prvi pratio sa metalnim šipkama neko vreme. Da li smem ja da odem ponovo u park, nalupam šamare, rasteram bandu ili je to protivzakonito? Šta uraditi?

Bonus video:

05:13

TRUDIM SE DA SINU USADIM TRADICIONALNE VREDNOSTI! Saša Joksimović progovorio o porodici i otkrio kako vaspitava sina

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.