JOKSIMOVIĆA ŽENA PROBUDILA RIDANJEM I JEZIVIM KRICIMA: On ostao IZBEZUMLJENO zakucan za krevet, SNIMLJENO JE!
Saša Joksimović, Foto: Printscreen/tiktok

jezivo

JOKSIMOVIĆA ŽENA PROBUDILA RIDANJEM I JEZIVIM KRICIMA: On ostao IZBEZUMLJENO zakucan za krevet, SNIMLJENO JE!

Ipak, verujemo da je ostao tako jak i staložen obzirom da ima i svoju suprugu koja ga je ovom prilikom probudila plakanjem i ridanjem

Objavljeno:

Pre tri godine Saša Joksimović bio je bez posla, ali i bez nade da će ga dobiti. Danas njegov radni dan traje od ujutru do uveče.

Život mu se preko noći promenio nabolje kada je shvatio da za eventualne neuspehe ne treba da krivi druge, već da pođe od sebe. Do tog rešenja stigao je zahvaljujući stručnoj pomoći, što svima preporučuje.

- Bilo je perioda kada nisam radio, i to je uticalo na moje samopouzdanje. Štaviše, postao sam depresivan. Kada sam shvatio da dalje tako ne mogu, za pomoć sam se obratio prijateljici, koja je psihijatar. Obavili smo nekoliko razgovora i problem je rešen. Evo, prošle su dve godine, a ja se i dalje pridržavam onoga što sam tada usvojio i pucam od samopouzdanja.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Ipak, verujemo da je ostao tako jak i staložen obzirom da ima i svoju suprugu koja ga je ovom prilikom probudila plakanjem i ridanjem.

Popularni glumac Saša Joksimović iznenadio je sve ulogom Maksima u seriji "Igra sudbine", a njegov lik je privukao veliku pažnju, jer ima za cilj da "uništi" najvećeg negativca u seriji Sofiju Šubarević.

Međutim, da je Saši pravo pozorište i u kući, glumac je pokazao na društvenim mrežama, kada je postavio video u kom ga supruga Nevena budi.

Na snimku se čuje kako ona frenetično plače i budi Sašu, kom ovakvo jutro nije bilo ni malo prijatno.

Sreća, ispostavilo se da je u pitanju šala. Iskreno, prilično negativna, ali svakako veoma uspešna, jer ako joj je bilo cilj da prepadne popularnog Joksimovića, uspela je u nameri.

Bonus video:

02:04

LANE JE GENIJE, NJEGA NISTE MOGLI DA PREVARITE! Saša Joksimović o smrti Milana Gutovića: Bili smo ubeđeni da će pobediti rak

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.