SAŠA JOKSIMOVIĆ UPUTIO JAVNI VAPAJ ZA SINA: Dete mu je ŽIVOTNO ugroženo, obratio se za POMOĆ!
Foto: Dragana Udovičić

auuuu!

SAŠA JOKSIMOVIĆ UPUTIO JAVNI VAPAJ ZA SINA: Dete mu je ŽIVOTNO ugroženo, obratio se za POMOĆ!

Situacija nije nimalo naivna!

Objavljeno: 08:35h

Trinaestogodišnji Ilija Joksimović, sin Saše Joksimovića našao se u opasnosti, kada mu je vršnjak tražio pare, a potom pretio metalnom šipkom. Sve se dogodilo u Čuburskom parku, u blizini stana u kom glumac živi sa porodicom. Budući da mu se naslednik požalio na vršnjačko nasilje i ispričao čitav sled dešavanja Saša je odlučio da se umeša i potraži dečaka koji je nastojao da mu sina povredi. Nažalost, njegovo angažovanje nije mnogo promenilo situaciju, te se Ilija ponovo narednog dana našao u opasnosti.

Zabrinut, zapravo vrlo uplašen, glumac je odmah zatražio pomoć, pa to podelio i sa pratiocima na društvenim mrežama.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/sasajoksimovic_official

- Jedno pitanje sin mi se često sa drugarima igra u parku Čuburac. Pre sedam dana ga je napao jedan Rom, klinac, pretio da će "bokserom" da ga bije...i uputim se ja na Čuburac odmah i nađem malog Roma sa još malih Roma. Sin ga prepozna, ja mu priđem, kažem aj sad daj taj bokser, a mali Rom kaže da se šalio i da se neće više šaliti na takav način. To je to, prošlo je i danas ponovo Čuburac, moj sin sa drugarima u parku iiiiii mali Rom sa još 30 Romčića,pretili, tražili pare, ponovo bokser, metalne palice...sin i drugari su se udaljili iz parka, ali ga je onaj prvi Rom pratio sa metalnim šipkama neko vreme. E sad, nisam rasista, poznajem dosta Roma, ali ovi su oni problematični. Da li smem ja da odem ponovo u park, nalupam šamare, rasteram bandu ili je to protivzakonito? Šta uraditi? - napisao je Joksimović, što je izazavalo bujicu podeljenih komenatara.

Podsetimo, Glumac Saša Joksimović, u braku je više od deceniju sa lepom suprugom Nevenom, sa kojom ima sina Iliju. Saša je svojevremeno ispričao kako je nju u isto vreme "i zaljubljen i zaluđen".

Saša često objavljuje fotografije sa suprugom, pa je često naziva i "anđelom", a mnogima je zapala za oko njena prirodna lepota na koju niko nije ravnodušan.

Bonus video:

05:13

TRUDIM SE DA SINU USADIM TRADICIONALNE VREDNOSTI! Saša Joksimović progovorio o porodici i otkrio kako vaspitava sina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.