OVU FOTKU NIKO NIKADA NIJE VIDEO: Na njoj TOMA ZDRAVKOVIĆ i ČOVEK koji je VRLO BITAN!
Foto: Youtube printscreen

sada otkriveno!

OVU FOTKU NIKO NIKADA NIJE VIDEO: Na njoj TOMA ZDRAVKOVIĆ i ČOVEK koji je VRLO BITAN!

Danas ju je ipak jedna stvar jako zabolela… A mnogo toga je zamerila Draganu Bjelogrliću i Zeljku Joksimoviću što ga nisu spomenuli u filmu „Toma“

Objavljeno:

Pevačica Branka Sovrlić razočarana je što njen suprug Sadik Pašić Paja nije spomenut u filmu "Toma" jer je on, pored stotine koncerata, dosta toga doprineo karijeri Tome Zdravkovića.

Pored toga, ona je u razgovoru za jedan mediji otkrila da je čuveni hit "Ej Branka, Branka" nastao u automobilu, kada ju je Miša Marković vozio na autobusku stanicu.

Pevačica, Branka Sovrlić, vedrila je jugoslovenskom estradnom scenom 80-tih, a svi i danas pamte i pevaju njene hitove „A tebe nema“, „Lido, Lidija“ i druge. U razgovoru za dnevni list „Nova“, Branka je otkrila da je njen suprug Sadik Pašić, poznatiji kao Paja, učestvovao u karijeri pokojnog Tome Zdravkovića.

Danas ju je ipak jedna stvar jako zabolela… A mnogo toga je zamerila Draganu Bjelogrlicu i Zeljku Joksimovicu što ga nisu spomenuli u filmu „Toma“.

1 / 6 Foto: Print Screen Youtube

– Moj suprug je bio neprevaziđeni menadžer. Sarađivao je dugo sa „Bijelim dugmetom“, a posle i sa ostalim velikim pevačima. Nedavno su prikazali film „Toma“ i njega nisu spomenuli. Moj Paja mu je bio glavni menadžer i bio je zaslužan za dobar deo njegove karijere. Organizovao mu je turneje i preko 100 ko cerata. Obično su se svi njemu obraćali jer je bio maher u odlučivanju da li si dobar za koncerte ili ne. Kad je čuo Tominu pesmu „Ej Branka, Branka“ odlučio je da ga radi. Toma ga je zvao za dalju saradnju. Ne znam zašto ga niko nije spomenuo u filmu, možda zato što je iz Sarajeva, a Toma je pevao u tom gradu i voleli su ga ljudi. Malo sam razočarana, ali šta je tu je – rekla je pevačica.

Branka je otkrila da je Tomina pesma „Ej Branka, Branka“ nastala po njoj, pa je za Novu otkrila detalje.

1 / 1 Foto: Privatna arhiva

– Pesma „Ej, Branka, Branka“ je slučajno napravljena po meni. Toma uopšte tu pesmu nije uradio nego ju je napisao Miša Marković slučajno vozeći mene kao početnu pevačicu na stanicu. Dok smo putovali, ispitivala sam ga kako pravi pesme, a on mi je odgovorio „Ej, Branka, Branka, ko je kriv zbog našeg rastanka“. Slučajno je tako nastala uz moje ime. Tu pesmu je kasnije čuo moj suprug kog tad nisam poznavala, sve je vezano sudbinski“, rekla je pevačica.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.