SVI SMO ŽIVELI U VELIKOJ ZABLUDI: Nakon toliko DECENIJA otkrivena prava ISTINA o Biljani i Aci Iliću!
Foto: Damir Dervišagić

kakav šok

SVI SMO ŽIVELI U VELIKOJ ZABLUDI: Nakon toliko DECENIJA otkrivena prava ISTINA o Biljani i Aci Iliću!

‒ Acin pokojni otac Bogoljub bio je divan čovek. Načula sam da bi mu značilo da uzmem njihovo prezime i to sam ispoštovala

Objavljeno: 21:47h

Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić venčali su se 1989, posle tri godine zabavljanja. Video snimci sa svadbe, koji se mogu pronaći na internetu, svedoče da je bilo lepo i veselo, ali i da su među gostima bili svi viđeniji pevači tog vremena, Biljana je nedavno govorila i o jednoj bitnoj temi.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube

‒ Mi smo prvi imali “javnu” svadbu, ništa nismo krili. Do tada je vladalo mišljenje da bi pevač ili pevačica, koji imaju obožavaoce, trebalo da kriju partnere jer bi to moglo da utiče na njihovu popularnost. Nama tako nešto nije ni palo na pamet. Okupili smo familiju i prijatelje i organizovali pravo srpsko venčanje, na kojem smo ispoštovali sve običaje.

‒ Ceca je bila devojčurak od 16 godina, a ja sam je upoznala mnogo ranije. Oduvek je znala da će biti pevačica. Pošto je volela moje pesme, navratila bi do mene kad dođem kod mame u Niš ‒ prisetila se Biljana koja nam je otkrila i malo poznat detalj. Naime, u njenim dokumentima ne piše Jevtić, već Ilić.

1 / 3 Foto: Dragana Udovičić

‒ Acin pokojni otac Bogoljub bio je divan čovek. Načula sam da bi mu značilo da uzmem njihovo prezime i to sam ispoštovala. Dese se zabavne situacije kada me saobraćajna policija zaustavi u rutinskoj kontroli. Prvo pogledaju dozvolu u kojoj piše Biljana Ilić, onda vide mene, pa uz smeh konstatuju: “A, to ste vi, gospođo Jevtić”.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso / Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.