OVA ZVERINA U FABRICI KOŠTA 200.000 EVRA: Zanemećete kada vidite šta vozi Milica Mitrović, VEDRI I OBLAČI! (FOTO)
Foto: instagram/milica.mitrovic.pink

ima se može se!

OVA ZVERINA U FABRICI KOŠTA 200.000 EVRA: Zanemećete kada vidite šta vozi Milica Mitrović, VEDRI I OBLAČI! (FOTO)

Vlasnici televizije "Pink", Mitrovići, važe za jednu od najbogatijih porodica u Srbiji

Objavljeno: 22:06h

Većina poznatih vozi skupe automobile, a među njima je i Milica Mitrović supruga Željka Mitrovića.

Milica nije poznata samo po tome što je Željkova supruga, ona je i direktorka programa RTV Pink.

Ona je prema rečima mnogih veliki profesionalac, uspešna je u svom poslu, pa nimalo nije čudno što vozi ovakvu zverinu.

Željko Mitrović, Milica Mitrović
foto: Damir Dervišagić

Milica sigurno uživa dok se prevozi jednim od najluksuznijih automobila na svetu.

Naime, Milica je ponosna vlasnica automobila marke Bentley.

Željkova žena ne vozi najnoviji model, ali ukoliko želite jedan takav da kupite nov, i da vam stigne pravo iz fabrike, moraćete da odvojite oko 200.000 evra.

1 / 3 Foto: Espreso

Podsetimo, Milica tada Pašić i Željko Mitrović upoznali su se tokom njegovog gostovanja na Trećem kanalu. Milica Pašić bila je voditeljka, a do poznanstva je došlo sasvim slučajno, kada je Željko gostovao u muzičkoj emisiji koju je ona tada vodila. Inače, Milica je tokom svoje novinarske karijere vodila emisije „Da li sam te već… video?”, „Folk top-lista“ i “Muzički spomenar”.

- Milicu sam upoznao slučajno kada sam gostovao u njenoj muzičkoj emisiji na „Trećem kanalu“. Ne znam ja da pričam te priče. Bolje da nju pitate. U stvari, njoj je falio prevoz, a ja sam imao kola ili tako nekako. Sećam se da sam uložio mnogo energije da osvojim tu devojku - rekao je jednom prilikom Željko Mitrović.

Milica je u jednom od intervjua naglasila da se znaju, sada već i trideset godina.

- To je nešto na šta sam posebno ponosna. Željko i ja se volimo više nego kada smo se upoznali, a upoznali smo se pre skoro 30 godina, valjda smo ušli u jedan ultrazreo i apsolutno ljubavlju ispunjen životni period koji je po svim svojim aspektima najtopliji i najposvećeniji period u našim životima - ispričala je Milica.

Milica Mitrović
foto: Instagram

A da se toliko dobro poznaju najbolje govori to što često ne moraju ni da kažu jedno drugome nešto, a već znaju odgovor i dogovor.

- Obično savete dajemo drugima, jer ne postoji tema o kojoj bismo mi jedno drugom mogli dati savet, a uz to nas dvoje smo se za sve ove godine poprilično izveštili da poruke jedno drugom šaljemo pogledom, i to ne u obliku saveta, već u obliku dogovora - izjavio je tada Željko.

Željko i Milica Mitrović venčali su se pre više od dve decenije. U braku su dobili i dve ćerke. Milica je 1. marta 2000. godine rodila Kristinu, a samo godinu dana kasnije stigla je i druga ćerka, Andrea.

NAJBLIŽI SARADNICI

Željko je vlasnk i direktor “Pink medija grupe”, a Milica je direktorka programa televizije “Pink”, to su im zvanične funkcije, dok nezvanično, kako je Željko i sam istakao svi projekti dolaze iz zajedničkog dogovora koji pokreće upravo njihova ljubav.

- Osnovna energija koja je pokrenula sve projekte “Pinka” izronila je iz naše šarmantne i tople ljubavne priče. Sve bitne odluke donosimo zajedno, i u tim stvarima je njena intuicija i ženska logika sigurno bitan momenat izjavio je jednom prilikom za medije Željko Mitrović.

Retko kada se odvajaju što je Željko najbolje opisao sledećim rečenicama:

- Osim što mi je supruga, Milica je u svakom smislu moj najbliži saradnik, ali i najverniji prijatelj. Nekada smo samo išli na posao i vraćali se kući zajedno, a danas se ne odvajamo ni kada idemo u toalet - rekao je Željko jednom prilikom za magazin “Hello”.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

00:34

KAD MITROVIĆ SLAVI ĆERKI ROĐENDAN, TO JE GALA! Željko SKOČIO i na stolicu! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.