ONI SU STVORILI PINK IMPERIJU! Evo šta sve imaju Željko i Milica, šokiraćete se!
Željko Mitrović, Foto: Damir Dervišagić

PINK IMPERIJA

ONI SU STVORILI PINK IMPERIJU! Evo šta sve imaju Željko i Milica, šokiraćete se!

Željko Mitrović i dalje uspešno balansira sa zabavnim programom, domaćim i turskim serijama, ali i političkim sadržajem kroz informativni program i talk show emisije

Objavljeno:

Već 15 godina “Blic” prati i istražuje kretanje moći u Srbiji, kreirajući tradicionalni serijal „Liste najmoćnijih“, koje su podeljene u kategorije. I ove godine, od 9. novembra do 28. decembra, „Blic“ objavljuje liste najmoćnijih ljudi, a do sada su čitaoci saznali ko su najmoćnije žene u Srbiji i najmoćniji u sportu, a tek će biti objavljene liste najmoćnijih Srba u svetu, najmoćnijih stranaca u Srbiji, najmoćnijih u medijima i za kraj 300 najmoćnijih u Srbiji.

foto: printscreen

Danas je pred čitaocima lista najmoćnijih u šoubiznisu u Srbiji, a vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink Željko Mitrović i njegova supruga, direktorka programa i glavni i odgovorni urednik zabavnog progama TV Pink Milica Mitrović zauzeli su 1. odnosno 13. mesto na ovoj listi. Kako navodi „Blic“, Željko Mitrović i dalje uspešno balansira sa zabavnim programom, domaćim i turskim serijama, ali i političkim sadržajem kroz informativni program i talk show emisije, te da je TV Pink već decenijama jedna od najgledanijih televizija u Srbiji, a da kompleks filmskih studija u Šimanovcima spada među najveće u Evropi. Takođe, projekat „Zadruga“ koji je i osmislio, konstantno ruši razne rekorde, pa je tako u finalu treće sezone, tokom glasanja poslato oko 19.000.000 poruka.

foto: Promo

Prošle godine, Pink je obeležio 25 godina postojanja kao verovatno najuspešnija komercijalna televizija u Srbiji. Kada je informativni program ove televizije u pitanju, emisija „Novo jutro“ je stalno među najgledanijim jutarnjim programima svih emitera. Veliku pažnju izazvao je i politički talk show „Hit Tvit“, koji uređuje i vodi Veriaca Bradić. Prethodnu i aktuelnu televizijsku sezonu obeležio je domaći serijski program. Nakon serija „Crveni mesec“ i „Preživeti Beograd“, Željko Mitrović najavio je čak pet novih serija, a trenutno se emituje druga sezona hit kriminalističke serije „Državni službenik“, a u fokusu je i istorijsko-ljubavni spektakl „Jugoslovenka“.

Imperija Željka Mitrovića vredi više miliona evra i čine je TV Pink, Pink M (u Crnoj Gori), Pink BH (u Bosni i Hercegovini), paket od 60 kablovskih kanala, izdavačka kuća „City Records“, avio-kompanija „Air Pink“, kompleks filmskih studija „Pink Films International“ (PFI), portal Pink.rs...

foto: Damir Dervišagić

Kada je reč o direktorki programa, glavnom i odgovornom uredniku zabavnog programa i suprugi Željka Mitrovića, Milici Mitrović, „Blic“ navodi da je ona jedna od ključnih figura u „Pink International Company“. Željko Mitrović je jednom prilikom izjavio da je Milica Veliki šef rijalitija i da bez nje televizija ne bi mogla da funkcioniše, kao i da ne bi imala uspeh kakav sad ima. Pre Pinka, Milica je radila kao novinarka „Trećeg kanala“: vodila je emisije „Da li sam te već... video?“ i „Folk top-lista“.

Željko i Milica Mitrović su na „Blicovoj“ listi najmoćnijih u šoubiznisu iza sebe ostavili mnoge vlasnike drugih televizija, producentskih kuća, estradne umetnike, glumce, influensere i druge pripadnike šoubiznisa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs//Blic/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.