OVO JE INTIMNI VIDEO AKCIJE NAŠE NAJPOZNATIJE VODITELJKE KOJI NIJE DO SADA VIĐEN: Nije za one koji nisu u KONDICIJI
Foto: Printscreen

omaklo se!

OVO JE INTIMNI VIDEO AKCIJE NAŠE NAJPOZNATIJE VODITELJKE KOJI NIJE DO SADA VIĐEN: Nije za one koji nisu u KONDICIJI

Sve se desilo u jednoj noći

Objavljeno: 15:09h

Suzana Mančić danas je u braku sa Grkom Simonom Ocomokosom, a prethodno je bila udata za Nebojšu Kunića sa kojim ima dve ćerke. Suzana je svojevremeno ispričala kako se ljubav između Nebojše i nje rodila iz velikog prijateljstva 1989. godine.

Suzana je sudbonosno "da" tada rekla Nebojši, a jedina fotografija sa njihovog venčanja, poznata javnosti, svedoči o njihovoj tadašnjoj sreći.

Suzana Mančić
foto: Print Screen Youtube/Redakcija

Pa ipak, priča nije imala srećan kraj, kakav je osmeh sa slike slutio. Naime, nakon samo osam godina braka Suzana i Nebojša su se razveli, a jedina, pa ipak, neraskidiva veza među njima ostale su ćerke Natalija i Teodora.

Naime, iz velike ljubavi prema suprugu Suzana je bila spremna da zanemari svoju karijeru, koja je tada bila na vrhuncu i da supruga, koji je otpočeo privatni biznis, prati svuda po svetu. Ipak, stvari su krenule da se odvijaju u pogrešnom smeru.

Suzana Mančić
foto: Dragana Udovičić

‒ Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane ‒ izjavila je jednom prilikom i otkrila da ju je prvi suprug omalovažavao, govoreći da je niko ne bi hteo, da se za njega nije udala. Tada se, kako kaže borila sa depresijom i velikom bitkom za samopouzdanje.

Posle dva kućna videa Suzane Mančić, koja su se pojavila u javnosti, u medije je procureo i treći privatni snimak, a nedavno je otkrila sve o smrti koja ju je urnisala.

Da podsetimo, prvi je simila sa bivšim suprugom Nebojšom Kunićem, drugi sa verenikom Simeonom Ocomokosom, a sada možete videti i treći snimak poznate voditeljke

I dok svi misle da je reč o erotskom snimku, zapravo je samo intimni video na kom se jasno vidi da voditeljka čisti kuću.

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

Ognjen Amidžić je u tadašnjoj epizodi Ami G Showa emitovao novi kućni video Suzane Mančić.

Kada joj je spomenuo da će pustiti video, nekadašnja Loto devojka je prokomentarisala: “Nemoj da se*eš! O čemu pričaš? Ma daj nemoj da me zezaš!” a zatim je i pogledala snimak, koji smo već imali prilike da vidimo iz nekoliko delova.

Inače, gotovo četiri decenije dugo je poznanstvo Suzane Mančić i Frana Lasića, a kada su se prvi put zajedno fotografisali za naslovnicu magazina "Praktična žena" uveliko se nagađalo postoji li neka tajna veza Suzane Mančić i Frana Lasića, pa je čak i naslov u novinama glasio: "Ljubav ili prijateljstvo?".

Iako su se, kako kažu, tri decenije konstantno susretali, pred kamerama su se opet našli tek nakon 30 godina, kada su oboje već bili u srećnim brakovima i to na snimanju serije "Selo gori, a baba se češlja".

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.