OPALIO JE POLA ESTRADE! OVE NAŠE LEPOTICE JE HIPNOTISAO ĆAZIM OSMANI: Držaćete se za glavu kada VIDITE LISTU! ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić

podugačak red

OPALIO JE POLA ESTRADE! OVE NAŠE LEPOTICE JE HIPNOTISAO ĆAZIM OSMANI: Držaćete se za glavu kada VIDITE LISTU! ŠOK!

Za sve ove dame se spekulisalo da su u nekom trenutku u nekoj varijanti bile sa Ćazimom.

Objavljeno: 13:53h

Albanski biznismen Ćazim Osmani, poznatiji kao Feliks, ima jednu slabu tačku - pevačice. On, izgleda, ne može da bude sa ženom ako ona ne zna da peva, pa se stalno "lepi" za žene telentovane za pevanje. Iza sebe ima finu kolekciju bivših ljubavi sa estradne scene. Za sve ove dame se spekulisalo da su u nekom trenutku u nekoj varijanti bile sa Ćazimom, ali za to se ne može reči da je i zvanično potvrđeno.

Spekulisalo se da njegova ljubav bila i ćerka Goce Božinovske, Jelena Vučković.

Ćerka Goce Božinovske davno je uslikana sa Ćazimom u raspoloženom zagrljaju što je mnoge navelo da pomisle da je ona nova pevačica koja je osvojla njegovo srce. Par ništa nije potvrdio, pa nije iksljučeno da je u pitanju bio samo trač.

NATAŠA BEKVALAC

Tokom 2011. godine ljubavna afera Ćazima i novosadske lepotice je bila tema broj 1 svih medija. Ovaj par je viđen kako uživa na jahti u Hrvatskoj, a albanski biznismen ju je zasipao zlatnim nakitom i dijamantima. Tada su o Nati kružile loše priče i kritike zbog toga što se viđa sa Albancem, a čak ni njeni roditelji nisu razgovarali sa njom.

ANA NIKOLIĆ

I ova pevačica je bila u kratkoj vezi sa Osmanijem nakon čega je dobila batine od njegove bivše devojke Mande Popović. Ovaj slučaj se našao i na sudu, ali se sve brzo stišalo. Nedugo zatim, isplovile su na površinu poruke, koje je Nikolićeva slala Ćazimu, u kojima se navodi da ju je sramota što je spavala sa njim.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

SANJA MALETIĆ

Iako je folkerka Sanja Maletić već dve decenije u braku, Albanski biznismen je i na nju bacio oko. Naime, njih dvoje su uhvaćeni u strastvenoj prepirci putem interneta. Njih dvoje su mislili da će njihova veza ostati tajna, pa su u skladu sa tim smislili plan da zakažu ili da izmisle neki Sanjin nastup u Hrvatskoj, kako bi se videli. Pošto je saznao za ljubavnu prepisku, njen suprug Ljubiša je, posle žučne svađe, napustio zajednički dom.

NATAŠA MATIĆ

Nakon što mu veze sa proslavljeni estradnim zvezdama nisu uspele, Ćazim se okrenuo nešto anonimnijim pevaljkama. Naime, smuvao je folk pevačicu koja već godinama radi u dijaspori Natašu Matić. Njoj su specijalnost romske svadbe, na kojima uglavnom zarađuje novac, a jedna je bila presudna da osvoji Feliksa.

MANDA POPOVIĆ

Ipak je Ćazimova ultimativna ljubav Crnogorka Manda Popović. Ona je godinama bila u vezi sa Albancem, a pošto joj je fitilj kratak, prebila je Anu Nikolić, a nešto kasnije i prevačicu Danijelu Vranić. Očigledno ne da ono što je njeno.

TEODORA DŽEHVEROVIĆ

Teodora Džehverović je veliku pažnju privukla svojim učešćem u rijalitiju ''Zadruga 1'', a priča koja je obeležila njeno učešće jesu spekulacije da je sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem imala nešto više od same saradnje, te da se u Poreču između njih dogodilo nešto više.

Iako su osvanule fotografije sa njegove jahte i iz hotela, pevačica je negirala ove navode, tvrdeći da Ćazima gledao kao oca.

Osmani je otkrio da mu je smešno što Teodora govori kako ga gleda kao oca, ali da mu je drago što ga poštuje.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.