SAŠA POPOVIĆ BESAN I OGORČEN NAKON AUDICIJE U BANJALUCI: Ovo se do sada nije desilo, morao je da REAGUJE!
Foto: Nemanja Nikolić

kakav šok

SAŠA POPOVIĆ BESAN I OGORČEN NAKON AUDICIJE U BANJALUCI: Ovo se do sada nije desilo, morao je da REAGUJE!

Za ovo takmičenje se prijavilo 98 kandidata, a prema riječima Saše Popovića desilo se nešto loše

Objavljeno: 12:02h

Saša Popović je sa svojim timom danas održao audiciju „Zvezde Granda“ u Dečijem pozorištu u Banjaluci, a nedavno je priznao da su kandidati znali i da ga prevare.

Za ovo takmičenje se prijavilo 98 kandidata, a prema riječima Saše Popovića bilo je pet do šest kvalitetnih kandidata. Uporedio je kandidate Banjaluke sa Sarajevom i Tuzlom. Prema njegovim riječima kandidati iz Sarajeva i Tuzle bili su daleko bolji u odnosu na Banjaluku.

– Nisam baš zadovoljan i moram da kažem da je audicija 2019. bila daleko bolja i bilo je mnogo boljih kandidata - rekao je Saša Popović za aloonline.ba.

Prema Sašinim riečima audicija se nastavlja. Ostala su još tri grada koja će obići. Prvo idu za Podgoricu, Skoplje i na kraju za Zagreb.

1 / 6 Foto: Printscreen PRVA

– Do sada ima dobrih kandidata, ali je Banjaluka podbacila - istakao je Popović.

Ono što je zanimljivo i što je nasmejalo članove žirija kao i čitav auditorijum bio je kandidat iz Ljubljane koji je otpevao pesmu „Bojim se“.

Podsetimo, 3. februara 1982. godine, u prodaji se našao prvi album Lepe Brene i „Slatkog greha“ sa danas čuvenim hitom „Čačak, Čačak“. Svih 10 pesama koje su se našle na debitantskoj ploči i kaseti kao kompozitor, tekstopisac, aranžer i producent potpisao je Milutin Popović Zahar. Album je izdao PGP-RTB i prodat je u 350.000 primeraka. Četiri decenije kasnije Lepa Brena i „Slatki greh“ sa Sašom Popovićem na čelu važe za paradigmu uspeha u šou-biznisu o kome svi sanjaju. Popović se prisetio početaka i rada sa članovima „Slatkog greha“:

- Oduvek sam verovao u nas. Znao sam da posedujemo kvalitet, da smo drugačiji od ostalih i da ostavljamo trag. Svirali smo internacionalni program, bili smo poput nekog sjajnog kabarea koji je ljudima pružao sreću - kaže Popović za Alo, i dodaje:

- Brena je bila sjajan vokal, zadivljujuće snage i energije. Nikog nije ostavljala ravnodušnim. Takav kvalitet, rad i posećenost nije bilo lako ignorisati i jednostavno bilo je nemoguće ne očekivati dobre rezultate.

1 / 5 Foto: Printscreen PRVA

Popović, s druge strane, priznaje da im se nije dopala pesma „Čačak“, ali da su je snimili na jedvite jade.

- Nismo verovali u pesmu „Čačak“. Nekako nam se činilo da je neozbiljna, šaljiva pesmica, koja je u raskoraku sa onim što mi pružamo publici. Nije mi ostavljala utisak pesme koja će nas predstaviti ozbiljnim muzičarima kakvi smo zapravo bili - seća se Saša, ali priznaje da nije bio u pravu:

- Dogodilo se suprotno. „Čačak“ je postao simbol sreće i ljubavi širom cele Jugoslavije. Tu pesmu su voleli u Splitu, Puli, na Bledu, u Skoplju, Sarajevu, Cetinju, Prištini, Subotici... Sinonim za osmeh na licima ljudi bio je naziv jednog grada iz Srbije. Da nije bilo Zahara, koji je bio futurista i koji nas je bukvalno ubedio da je „Čačak“ ta pesma, nikada ne bi bila snimljena! Ali, bio je u pravu.

Bonus video:

00:27

AJDE, BRE, POLAZI! MORA DA SE ZNA KO JE GAZDA! Saša Popović pred svima viknuo na Suzanu, zvanice na rođendanu zanemele od ŠOKA!

(Espreso / Aloonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.