NA DAN SNIMANJA EMISIJE, JAVILI SU DA JE UMRLA: Sanju su sačekale TUŽNE VESTI, kasnije usledilo JOŠ GORE SAZNANJE!
Foto: printscreen

težak period!

NA DAN SNIMANJA EMISIJE, JAVILI SU DA JE UMRLA: Sanju su sačekale TUŽNE VESTI, kasnije usledilo JOŠ GORE SAZNANJE!

"Vešto krila da se ne oseća dobro"!

Objavljeno:

Iako uvek ima osmeh na licu kada vodi svoju autorsku emisiju "Magazin In", Sanji Marinković nije uvek do smeha, ali, kako sama ističe, daje sve od sebe da ostane profesionalac u svom poslu.

Pre dve godine voditeljku je sačekala vest o pogoršanom zdravstvenom stanju majke, o čemu Sanja pričala prvi put javno.

– Moja mama je sada na početku svoje osme decenije života, a jedna je od onih žena koje su kod kuće uvek imale masku na licu koja nam poručuje "nije mi ništa". Kao i svaka požrtvovana dama, uvek je na prvo mesto stavljala mog tatu, brata, mene ili unuke i vešto krila da se ne oseća dobro – počela je priču Marinkovićeva za "Story".

– Opominjali smo je da samozanemarivanje i preterano ugađanje svima utiče da se čovek jednog dana probudi sa dijagnozom i da mora da misli na sebe. Nažalost, jednog jutra se probudila sa amnezijom usled izrazito visokog pritiska, ali su zahvaljujući stručnjacima posledice otklonjene i za 24 sata mama je bila sa nama kod kuće i smejala se pričama o svojoj zaboravnosti – dodala je voditeljka, ističući da joj je susret sa majkom u bolnici izuzetno teško pao.

– To mi je bio najbolniji momenat u životu, posle smrti moje bake Anđelije koju sam obožavala. Moja baka je umrla na dan kada je bilo zakazano prvo snimanje emisije "Magazin In", pre više od 20 godina.

1 / 10 Foto: Printscreen Magazin In

Bonus video:

00:14

Sanja Marinković u 48. godini pokazala zbog čega ima top liniju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.