MUSTAFA SANDAL IZGOVARA DRUGI PUT SUDBONOSNO DA: Lux venčanje u Marmarisu, a evo da li će sinovi prisustvovati!
Foto: Printscreen/Instagram/mustafasandal24

opa

MUSTAFA SANDAL IZGOVARA DRUGI PUT SUDBONOSNO DA: Lux venčanje u Marmarisu, a evo da li će sinovi prisustvovati!

Jaman i Javuz će doći na očevo drugo venčanje

Objavljeno: 10:57h

Bivši suprug pevačice Emine Jahović, Mustafa Sandal spreman je za novi brak. Prema navodima medija, on će se u petak oženiti verenicom Melisom Sutšupur u Rimu, a zatim planira da napravi gala proslavu u Marmarisu.

- Mustafa i Melisa venčaće se 3. juna u Rimu, i to u ambasadi Turske! Odlučili su se za taj grad, jer im je omiljen, a i da bi izbegli turske medije, koji ih prate u stopu. Sandal je rešio da posle intimne ceremonije, napravi luksuzno slavlje u hotelu u Marmarisu 10, 11. i 12. jula. Na njemu će okupiti više od 300 ljudi - priča izvor za Informer i dodaje:

Mustafa Sandal
foto: Instagram

- Prvog dana će organizovati „grčko veče“ u restoranu hotela, a narednog će ponoviti ceremoniju venčanja u bašti i spustiti se do plaže na zabavu. Trećeg dana je ručak za sve goste... Mustafa će za ovo zadovoljstvo morati da izdvoji čak pola miliona evra, ali očigledno ne žali novac kad je reč o novoj devojci.

Kako mediji prenose, venčanje će se navodno održati u ambasadi Turske u Rimu, a mi smo uspeli da dobijemo potvrdu za to. Ono što smo dalje saznali, jeste da će njihovi zajednički sinovi Jaman i Javuz prisustvovati ovoj svečanoj ceremoniji.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/yaemina

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.