SAMO ŠTO JOJ MLEKO NE TEČE IZ VODOKOTLIĆA: Emina pokazala u kakvom LUKSUZU živi, pa ovo je da se RASPAMETIŠ!
Emina Jahović, Foto: © ATA Images

kakav šok

SAMO ŠTO JOJ MLEKO NE TEČE IZ VODOKOTLIĆA: Emina pokazala u kakvom LUKSUZU živi, pa ovo je da se RASPAMETIŠ!

Prirodna svetlost i bela boja koja dominira od poda do plafona imaju neverovatnu moć u oblikovanju enterijera

Objavljeno: 20:31h

Nakon razvoda od Mustafe Sandala, Emina Jahović otišla je u podstanare, a da još uvek živi na visokoj nozi svedoče njene objave na Instagramu. Naime, pevačica je sa pratiocima podelila gotovo svaki kutak luksuznog stana u kojem živi, a prizori su raspametili korisnike društvenih mreža.

Sa terase se pruža božanstven pogled na Bosfor i drugu obalu Istanbula, dvorište vrvi od mirisnog mediteranskog rastinja, a sve prostorije su elegantne, romantične i uređene sa suptilnom dozom luksuza.

1 / 6 Foto: Dragan Kadić

Po objavama na Instagramu lako se može zaključiti da njen dom odiše modernim izrazima, svedenim dizajnom i prefinjenim minimalizmom.

Prirodna svetlost i bela boja koja dominira od poda do plafona imaju neverovatnu moć u oblikovanju enterijera, što dokazuje i ovaj primer. Posebna priča su biljke, važan detalj u svakoj prostoriji.

- Da li postoji osoba na svetu koja ovoliko voli cveće- napisala je Emina pored fotografija gde su u prvom planu prelepi buketi.

1 / 3 Foto: Printscreen/instagram

Dnevna soba je prostrana i prozračna, glavna zvezda hodnika je pod od belog mermera, dok je vrt pun zelenila. Zastakljena vrata koja dele stan od dvorišta „čuvaju“ mala stabla maslina u saksijama, na koje je Emina veoma ponosna.

Podsetimo, dok je bila u braku sa Mustafom živeli su u vili u elitnom delu grada, vrednoj 700.000 evra, a Emina i turska zvezda još uvek su na sudu zbog neisplaćenih alimentacija za koje ga je tužila.

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.