KARLEUŠA JE SA NJOM U KOMPLIKOVANOM ODNOSU: Duškova ćerka Nika neverovatno liči na OVU ŽENU!
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

preslikana

KARLEUŠA JE SA NJOM U KOMPLIKOVANOM ODNOSU: Duškova ćerka Nika neverovatno liči na OVU ŽENU!

Sestra Duška Tošića nerazdvojna je od njegovih ćerki

Objavljeno:

Sestra Duška Tošića trudila se da ostane izvan fokusa javnosti čak i kada je njegov brak sa Jelenom Karleušom bio u najboljoj eri, a naročito sada kad je taj odnos u medijima često pod znakom pitanja Katarina Tošić trudi se da ostane ispod radara kako ne bi stala ni na čiju stranu imajući u vidu da je njen odnos sa jelenom večito smatran izvrsnim.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/katarinatp81

Možda je to objašnjenje zašto Katarina već neko vreme nije aktivna čak ni na društvenim mrežama, ali oni koji su došli do njenog profila zapanjeni su drugom pričom.

Naime, sestra Duška Tošića neopisivo podseća na njegovu mlađu ćerku Niku Tošić, ili ako hoćete, Nika veoma liči na svoju tetku.

Tome u prilog bolje da ništa ne dodajemo već da prepustimo vašim očima da se uvere u sličnost koja postoji a da nije sve samo u fizičkom izgledu, poznato je i da Katarina Tošić gaji odličan odnos kako sa Nikom, tako i sa starijom Duškovom i Jeleninom ćerkom Atinom.

Sestra Duška Tošića je ranije neretko odlazila sa Jelenom i njenim ćerkama na brojna luksuzna putovanja a devojčice je često i čuvala kada bi Jelena i Duško imali obaveze. Takođe, neretko je boravila u njihovoj vili.

Ipak, poznato je i da je posvećena sopstvenoj emotivnoj vezi budući da po onome što odaju društvene mreže sestra Duška Tošića ima i partnera ali i sopstvenu ćerku.

Bonus video:

01:00

Duško Tošić na ulici dočekao Novu godinu: Bivši fudbaler sa ćerkama Atinom i Nikom veselio se uz trubače

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.