STANIJA JEDVA DISALA U LATEKS HALJINI, A ONDA SU SVI POČELI DA BULJE U NJENA STOPALA: Šta ovo bi?! (FOTO)
Stanija, Foto: ATA images

GOSTOVANJE

STANIJA JEDVA DISALA U LATEKS HALJINI, A ONDA SU SVI POČELI DA BULJE U NJENA STOPALA: Šta ovo bi?! (FOTO)

Malo je zbunila prisutne

Objavljeno: 11:45h

Stanija Dobrojević se u emisiji Ognjena Amidžića pojavila u crvenoj lateks haljini, a on se našalio i pitao je kako uopšte može da diše u tome.

Stanija se samo smeškala i sve vreme pokušavala da obuzda svoje bujno poprsje koje je izgleda jedva upakovala u lateks.

Dobrojevićeva se nasmejala na ove njegove reči, pa potom progovorila o raskidu veze sa bivšim učesnikom "Zadruge" Markom Markovićem i novim muškarcima u njenom životu.

- Da, ostavila sam dečka, bili smo zajedni tri godine, moja porodica je u šoku, moj život moja stvar, presekla sam, sad je tako kako je. Dugo sam bila u Americi, dobila sam ponudu da snimam rijaliti, ja sam rekla da se sačeka malo. Otišla sam u Ameriku, rešila sam da okončam vezu, rekla sam Marku da raskidamo. Nije jednostavno, ali nema šanse da se pomirimo - kazala je ona.

Stanija Dobrojević
foto: ATA images

- Trenutno uživam u pažnji muškaraca, neka se časno bore za mene. Samo se zauzeti i oženjeni "lepe" za mene otkako sam raskinula. Ovih dana svi bi da me teše - rekla je Stanija u emisiji "Amidži šou".

Inače, Stanija je pozirala fotografima u uskoj haljini, a svi su začuđeno gledali u njena stopala.

Ona je došla u crnim japankama koje joj nikako nisu išle uz ovu haljinu, a onda smo primetili i da je za potrebe emisije rešila da ih skine i obuje visoke štikle.

1 / 3 Foto: ATA images

POMIRENJE SA TAMAROM ĐURIĆ

Podsetimo, Stanija je nedavno progovorila i o pomirenju as Tamarom Đurić sa kojom je tokom rijaltija "Farma" imala brutalne sukobe.

- Svi se sećamo "Farme", bile smo u klinču. Dugo godina se nismo srele nigde. Eto, trebalo je da budem za stolom sa Majom, došla sam za njihov sto, pružila sam ruku, na kraju me je poljubila na blic, svi su pisali o pomirenju decenije. Uglavnom svi pričaju o svađama, da imamo i nešto lepo - rekla je Stanija za "Premijeru".

1 / 3 Foto: © ATA Images

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.