STANIJA SAZNALA ZA TRUDNOĆU: Ova situacija ju je žestoko pogodila, ostala ZATEČENA!
Foto: Damir Dervišagić

da li JE REALNO?

STANIJA SAZNALA ZA TRUDNOĆU: Ova situacija ju je žestoko pogodila, ostala ZATEČENA!

Mnogi su iznenađeni njenom reakcijom

Objavljeno: 16:12h

Starleta i bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević oglasila se nakon saznanja da je Viktorija Mitrović trudna sa Markom Osmakčićem.

Viktorija i Marko mesecima unazad imaju turbulentan odnos, a kada su saznali da čekaju bebu, Marko je burno reagovao vređajući Mitrovićevu i ističući da ne želi dete sa njom.

Stanija je tokom boravka u Zadruzi 5 bila bliska sa Markom i ona je "kumovala" kada su Marko i Viki ušli u, kako oni kažu, kombinaciju, koja je prerasla u turbulentnu ljubavnu vezu.

- U šoku sam od ove vesti. Nemam komentar! To su jako osetljive teme gde sebi ne dajem pravo da išta prokomentarišem. Svakako im sve najbolje želim! - rekla je Stanija za Pink.rs.

Podsetimo, Viktoriju su odgajali baba Regina i deda Stojan, koji joj čuvaju ćerku dok im je unuka u Zadruzi, a zadrugarkin deda navodno se javno odrekao unuke zbog njene prošlosti i trudnoće.

1 / 11 Foto: RTV Pink printscreen

- Molim?! Trudna?! Ne zanima me, ne interesuje me to u životu! Nek rađa, nek abortira, ne zanima me Viktorija više - u kući neću da je vidim, nek mi ne dolazi ovde! - rekao je Viktorijin deda i nastavio:

- Ovde samo može da dođe po dete svoje i nek je vodi, više me ne zanima. Ako ne dođe po ovo dete da ga vodi, lično ću ja da je dam njenom ocu, pa nek rade šta hoće.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.