OVO JE NOVA DEVOJKA DARKA LAZIĆA? Naša čuvena pevačica!
Foto: © ATA Images

opa

OVO JE NOVA DEVOJKA DARKA LAZIĆA? Naša čuvena pevačica!

Međutim, ona je bila zatečena našim pitanjem

Objavljeno: 11:04h

Raskid Darka i Barbare odjeknuo je kao munja, odmah nakon skandala sa vožnjom u pijanom stanju.

Tada se oglasila njegova devojka, pevačica Barbara Bobak i otkrila da su ona i Darko odlučili da budu "na pauzi", kao i da ne zna šta će biti sa njima.

"Tačno je da Darko i ja već neko vreme nismo u odnosu u kakvom smo do skoro bili. Trenutno jesmo na određenoj vrsti pauze i lagala bih kada bih to nazvala bilo kojim drugim imenom, jer ni nas dvoje ne znamo šta će se dogoditi u narednom periodu, kao ni kakve ćemo odluke doneti. Ono što vas molim jeste da od mene ne tražite odgovore na pitanja koje ni sama ne znam, a konkretno mislim na prošlu noć. Sa Darkom nisam bila, niti smo se čuli, i apsolutno ne znam šta se dogodilo. I zato ću vas zamoliti da mi date malo prostora. Hvala vam na razumevanju", rekla je Barbara.

Darko Lazić je objavio fotografiju njega i Barbare kako uživaju u šetnji, a tu fotku je navodno objavila i Barbara.

Svi su odmah pomislili da se par pomirio, s obzirom da objava izgleda kao da je u pitanju ripost sa njenog Instagram profila, pa su zato mediji pozvali Barbaru da objasni o čemu je reč.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Međutim, ona je bila zatečena pitanjem:

- Uopšte ne znam o čemu se radi, potpuno sam zatečena. Ja nikakvu sliku nisam objavila, niti sam se slikala sa bilo kim. Ko je objavio sliku tu osobu i kontaktirajte, ja zaista ne znam o kakvoj je slici reč, Ni sa kim se nisam pomirila - bila je kratka Barbara za Informer.

Po svemu sudeći, Darko je objavio staru fotografiju i time napravio opštu pometnju. Nedugo zatim, kada je shvatio šta je uradio, obrisao je objavu.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Pozvali su i Darka kako bi dao komentar na sopstvenu objavu, ali se pevač nije javljao na broj poznat redakciji.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.