BIVŠA DEVOJKA DARKA LAZIĆA GA JAVNO ISPROZIVALA: Udarila na njegovo OČINSTVO, ŠOK!
Darko Lazić, Foto: Youtube

au

BIVŠA DEVOJKA DARKA LAZIĆA GA JAVNO ISPROZIVALA: Udarila na njegovo OČINSTVO, ŠOK!

Bivša verenica iznela šokantne detalje pevačevog odnosa sa sinom!

Objavljeno:

Marina Gagić, bivša verenica Darka Lazića, sa kojim ima sina, objavila je na svom Instagram profilu citat o lošem očinstvo.

Marina Gagić, Darko Lazić
foto: Instagram printscreen

Bivša verenica pevača Darka Lazića, Marina Gagić, prošle godine je pokrenula pravni postupak za dobijanje starateljstva nad sinom, a sada se na društvenoj mreži Instagram oglasila škakljivom porukom za koju se pretpostavlja da je upućena bivšem emotivnom partneru, Darku.

Naime, nakon nekoliko ročišta, Lazić je pristao na Marinin tužbeni zahtev da joj isplaćuje mesečnu alimentaciju u iznosu od 50.000 dinara, kao i da starateljstvo pripadne njoj.

1 / 14 Foto: © ATA Images

Gagićeva se sada, prvi put od okončanja suđenja, oglasila javno, tako što je na društvenoj mreži Instagram, gde je podelila citat koji govori o nesavesnim očevima, a mnogi na društvenim mrežama su odmah pomislili da je namenjen upravo Laziću.

Marina Gagić
foto: Instagram printscreen

- Dobar otac nije onaj koji zarađuje puno novaca, već onaj koji ne napušta svoju porodicu - stoji u Marininoj objavi na Instagramu. Zatražili smo komentar od folkera, ali nije se odazvao na telefonski poziv.

Bonus video:

00:09

Darko Lazić oduševljen Editom Aradinović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.