SUDARI, PUCNJAVE, SRČKE, KOME, BAHATOST I IZAZIVANJE NESREĆE: Ove naše LIČNOSTI su bile NA IVICI SMRTI, AU, JEZIVO!
Foto: Ataimages, Sonja Spasić, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Emilija Jovanović

detalji su šokantni

SUDARI, PUCNJAVE, SRČKE, KOME, BAHATOST I IZAZIVANJE NESREĆE: Ove naše LIČNOSTI su bile NA IVICI SMRTI, AU, JEZIVO!

Veliki broj srpskih zvezda gledao je smrti u oči.

Objavljeno: 11:13h

Veliki broj naših poznatih ličnosti našao se u onom "najstrašnijem" trenutku, tačnije bliski susret sa smrću, a uzroci nemilih događaja bili su različiti.

Pojedini su se odigrali usled nemarne vožnje, drugi zbog neke opake bolesti, treći zbog samovolje nekih drugih, bahatih osoba, a neki čak i zbog raznih intervencija i korekcija na svom telu. Međutim, koji god da je uzrok, posledice nisu bile ni malo prijatne, te je i javnost sve to ispratila pod budnim okom.

- TAMARA ĐURIĆ

Kontroverzna starleta Tamara Đurić, preživela je davno pravu dramu zbog silikona u zadnjici. Ona je doživela kliničku smrt, sepsu i zamalo umrla, a kako kaže, devojke danas i te kako preteruju kada su estetski zahvati u pitanju. Ona ipak smatra svoje dimenzije u okviru normalnih, ali da mladima danas nije bitno šta se radi, već je važno da se pretera.

Ja sam dobila sepsu pole operacije jer su pomešali dva materijala koja nisu smela da budu zajedno na tom mestu. - svojevremeno je ona izjavila.

1 / 5 Foto: © ATA Images

- LEPA BRENA

Naša poznata pevačica pre dve godine doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću na putu za Makarsku gde je trebala da održi koncert. Pevačica je u toj nesreći polomila obe ruke, a nakon toga je morala da otkaže sve koncerte do daljnjeg, dok se u potpunosti nije oporavila.

- DARKO LAZIĆ

Folker je bio na ivici smrti. Pre nešto više od godinu dana, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću i bilo je pitanje da li će uopšte preživeti.

Brojne povrede i unutrašnje krvarenje okrenuli su mu život naglavačke. Pored ostalog, izvađena mu je slezina, zadobio je povrede glave, operisan mu je kuk i butna kost, a kasnije se ispostavilo da mu je stopalo trajno oštećeno.

Darko Lazić
foto: Nenad Kostić, © ATA Images, Profimedia

-IVANA PETERS

Zvezda šoua "Tvoje lice zvuči poznato" i fantastična pevačica, Ivana Peters, prošle godine u martu je doživela je infarkt. Njoj je neko vreme bilo jako loše, primetila je da se brzo zamara i da joj sve stvari predstavljaju napor. Međutim, dok nije pala na jednom snimanju Ivana se nije smirivala, a doktori su je jedva izvukli.

- JELENA ŽIGON

Našu glumicu je pre par godina napao nepoznati mladić u njenom stanu. On je upao u stan, ugurao je u sobu i bacio na pod. Potom je počeo da je davi tražeći od nje zlato i nakit. Glumica je bila prestravljena. Kada je već počelo da joj se vrti u glavi od gubljenja vazduha, ona je rukama pokazala mladiću na ladicu u kojoj je držala novac. Dala mu je i nakit koji je imala i tako izvukla živu glavu.

- SAŠA KAPOR

Poznati pevač je preživeo tešku saobraćajnu nesreću dok je bio u kolima sa svojom suprugom Nikolinom Kovač i tada trogodišnjim sinom, Nikolajem. Kako bi izbegli kamion koji je "zalutao" u njihovu traku, Saša je morao da sleti sa puta pravo u Drinu.

Sva sreća pa su se ribari nalazili u blizini, te su odmah pritrčali da ih izvuku iz kola. Nakon toga, pevač je izjavio kako taj dan slave kao drugi rođendan jer ih je sam Bog pogledao i spasao im život.

- INDIRA ARADINOVIĆ INDI

Pevačica Indira Aradinović Indi bila je na ivici života i smrti usled komplikacija prilikom operacije želuca. Ona se podvrgla smanjenju želuca, ali nije sve teklo onako kako je pevačica planirala. Na svu sreću, Indi se izvukla i potpuno oporavila.

1 / 5 Foto: Instagram screenshot

- VELJKO RAŽNATOVIĆ

Veljko Ražnatović, sin pevačice Cece Ražnatović, je nedavno imao sudar iz kog je jedva izvukao živu glavu. Zna se da je Veljko ljubitelj brze vožnje, međutim, kada se desio ovaj udes Veljko nije bio za volanom. Njegov drug je vozio kola i kako bi izbegao sudar morao je da se prebaci u drugu traku.

Veljko i drug su jedva izvukli živu glavu. Doktori su bili iznenađeni, jer ljudi ovakav "direktan sudar" retko kad prežive, ali Cecin mali je imao sreće.

- KALINA KOVAČEVIĆ

Harizmatična glumica je u 27-oj godini preživela kliničku smrt. Naime, posle porođaja došlo je do sepse, nakon čega su Kalini jedva spasili život. Nakon ovog bliskog susreta sa smrću, Kalina je u potpunosti promenila svoje razmišljanje o životu. Ona je dobila mnogo više samopouzdanja, a i na život je počela da gleda sa mnogo većom količinom optimizma.

- DEA ĐURĐEVIĆ

Dea Đurđević je zamalo nastradala, ali ne svojom krivicom. Voditeljka je u prošle godine u februaru doživela jezivu nesreću kada ju je udario autobus. Ovom događaju prethodio je manji sudar nje i devojke u drugom automobilu. Kada su izašle iz kola kako bi pogledale kolika je šteta, Deu je pokupio autobus na trotoaru i otkinuo joj ruku. Pored toga, voditeljka je imala kontuziju srca, nagnječenje pluća, vodu u plućima, polomljenu karlicu na dva mesta, polomljeni donji deo kičme, delimičnu paralizu desne noge i potpunu paralizu leve noge, kao i brojne hematome po celom telu. Lekari su se danima borili za njen život, a kada su napokon uspeli da je stabilizuju, krenuli su sa operacijama.

Za kratko vreme Dea je imala više od 20 operacija. Na sreću, uspela je da se izvuče, ruku uspeva pomalo da pokreće, ali će joj trebati još mnogo vremena za potpuni oporavak.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

- RELJA POPOVIĆ

Reper Relja Popović sa samo 19 godina za dlaku je izbegao smrt, kada je na njega pucao nepoznati muškarac.

Zbog teške povrede abdomena Relja je u bolnici proveo mesec dana.

- Deset dana bio sam u šok-sobi sa dvadesetčetvoročasovnim nadzorom medicinskog osoblja. Morali su da me operišu jer je metak povredio vitalne organe. Veliku zahvalnost dugujem profesoru Đukiću koji me je operisao i sve vreme vodio moj slučaj. Ni danas ne znam kako bih mu se odužio za sve što je učinio za mene - rekao je reper.

Relja Popović
foto: Nikola Anđić

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.