SVI SU BILI LUDI ZA MAJOM, A ONDA JE ONA NESTALA: Konačno je VIDIMO, nije ni čudo što su je OBOŽAVALI! (FOTO)
Maja Mandžuka, Foto: Youtube printscreen/Predrag Jovanovic

KO SE SEĆA?

SVI SU BILI LUDI ZA MAJOM, A ONDA JE ONA NESTALA: Konačno je VIDIMO, nije ni čudo što su je OBOŽAVALI! (FOTO)

S obzirom na to da je od malih nogu navikla na život u inostranstvu i nagle promene Maja ne voli da pravi planove.

Objavljeno:

Maja Mandžuka važi za jednu od naših najlepših glumica a po njenom životu, budući da je vrlo intrigantan, može se snimiti film ili pak napisati bestseler.

Odrasla je u Beogradu u porodici doktora nauka, majke Danke Muždeke Mandžuke i oca Zlatka Mandžuke, koji su jedno vreme karijeru gradili na Kipru. S obzirom na to da je od malih nogu navikla na život u inostranstvu i nagle promene Maja ne voli da pravi planove.

Isključivo sve radi po osećaju a srce ju je davnih dana odvelo prvo u Njujork, a zatim i u Los Anđeles gde se školovala i oprobala kao producent. Dugi niz godina živela je tamo, provodila je vreme u društvu holivudskih zvezda, a opet nekako iznenada odlučila je da se vrati u rodni grad i ponovo posveti glumi. Čitave prošle i pretprošle godine vredno je radila na seriji “Vrata do vrata”, a taman kada smo pomislili da će sa građenjem karijere nastaviti u Beogradu ponovo je otputovala u Ameriku.

Ona danas živi na dve adrese, a tvrdi da se jednako raduje izazovima na domaćem terenu kao i onom preko okeana. Prijatelje nastoji da drži na okupu i priznaje da uvek gde god da pođe oseća blagu prazninu i nedostajanje. Najviše joj kada je u Americi fale roditelji, sestra Mila, koja je završila televizijsku režiju i sestrići Mateja i Marko, stoga se trudi da što više slobodnog vremena tokom boravka u srpskoj prestonici provodi sa njima.

1 / 4 Foto: ATA images

- Uloga tetke mi je najbolja do sada. Ponosna sam. Moji roditelji i ja se volimo i posećujemo bilo u Beogradu ili u Los Anđelesu. Naravno, ovde je to mnogo češće, meni je važan taj direktan kontakt, Viber je ipak nešto drugo. U nekim situacijama tokom boravka u Americi mi je teško palo što sam daleko od svoje porodice. Trudila sam se da kad dobijem nekoliko slobodnih dana dođem u Beograd da vidim bliske ljude, obiđem Kalemegdan, naše crkve i napunim se energijom. Nedostajala mi je i srpska kuhinja, pa sam prijateljima koje sam tamo stekla pravila naše specijalitete - rekla je ranije Maja.

Koliko svojim iznenadnim dolascima i odlascima toliko i zanimljivim ljubavnim životom Mandžuka redovno intrigira javnost. Četiri godine porovela je u vezi sa današnjim suprugom pevačice Aleksandre Prijović, Filipom Živojinovićem, dok je 11 godina volela biznismena Denisa Damjanovića. O emotivnom životu ne priča mnogo stoga ne možemo sa sigurnošću da znamo da li je trunutno zaljubljena ili nije, a jedno je sigurno Maja ne razmišlja o biološkom satu koji lagano otkucava, niti o udaji a tvrdi da članovi njene porodice tu temu u širokom luku zaobilaze. Udvarača priznaje da uvek ima, ali otkriva da još nije spremna da s nekim otpočne zajednički život.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.