HITNO OBAVEŠTENJE: Kristijan Golubović ZAUVEK UKLONIO svoju bivšu suprugu!
Foto: Instagram printscreen/kristijan.krile_official

šoook

HITNO OBAVEŠTENJE: Kristijan Golubović ZAUVEK UKLONIO svoju bivšu suprugu!

Golubović je nedavno šokirao javnost kada je na svom profilu na Instagramu pokazao šta je uradio sa istetoviranim likom svoje

Objavljeno: 20:27h

Bivši zadrugar Kristijan Golubović otvorio je dušu u emotivnom razgovoru o svom trećem braku sa Ivanom, koja mu je rodila ćerku Veru.

Golubović je nedavno šokirao javnost kada je na svom profilu na Instagramu pokazao šta je uradio sa istetoviranim likom svoje bivše žene Ivane. Naime, on je odlučio da precrta tetovažu sa Ivaninim likom, a sada je otkrio zbog čega je to uradio, ne želeći da ukloni crtež.

1 / 6 Foto: Youtube/printscreen

To sam u ljutnji uradio, a i iz poštovanja prema Kristini. Stalno gleda na mojoj ruci njen lik, pa sam odlučio da precrtam. Sve su moje tetovaže izmišljene, želim da budem originalan, tako da sam originalno precrtao - rekao je Golubović u emisiji "Puls Srbije".

ŽOptužbe za zlostavljanje svoje bivše supruge su, kako kaže, povučene.

Povukla je tužbe za one stvari koje nisu tačne. Dogovorili smo se da dete vidim kad god da sam u Kraljevu, da mogu da budem sa svojim detetom i da ono ima figuru oca. Ona završava prvi razred i majka se odlično ophodi prema detetu. Javno joj se izvinjavam zbog toga što sam je povredio, ali život ide dalje. Stvaram novu zajednicu i ona je uvek dobrodošla sa svojom ćerkom. Nadam se da Kristina nikada neće praviti problem. Mislim da smo dovoljno civilizovani da će sve biti ok - ispričao je Golubović.

Kristijanova devojka Kristina Spalević, koja je takođe bila gost emisije, otkrila je u kakvim je ona odnosima sa Kristijanovom bivšom suprugom.

1 / 1 Foto: Instagram printscreen/kristijan.krile_official

Ja sam nju doživela na lep način, ja sam se rasplakala u jednom momentu, pomislila sam u sebi šta sam ovo uradila. Nisam se nikada mešala, samo sam imala odbrambeni stav prema Kristijianu pa sam dozvolila sebi da prokomentarišem. Kristijan zna da ja nikada ne bih napravila problem. Nikada ne bih mogla da pravim razliku među decom - otkrila je bivša zadrugarka.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.