AU! TIJANA AJFON OSVANULA GOLIŠAVA NA BILBORDIMA U BEOGRADU: Ovo joj je URADIO DEČKO!
Foto: Printscreen

au, čoveče!

AU! TIJANA AJFON OSVANULA GOLIŠAVA NA BILBORDIMA U BEOGRADU: Ovo joj je URADIO DEČKO!

Iskoristila svoju popularnost!

Objavljeno:

Iako mnoge starlete, javne ličnosti i rijaliti zvezde žive isključivo od svojih društvenih mreža, postoje i one koje su iskoristile i unovčile svoju poplarnost.

Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon, vlasnica je kozmetičkog salona već dugi niz godina, ali na tome se nije zaustavila. Naime, ona je iskoristila svoju popularnost i otišla korak dalje, te već drugu godinu uspešno gradi karijeru modnog dizajnera.

Starleta voli da uživa i troši novac na skupe stvari, ali kako je više puta istakla ništa joj nije palo sa neba. Najveća podrška u svemu joj je njen partner koji ju je iznenadio vrlo nesvakidašnjim poklonom.

Naime, dečko popularne starlete je iskeširao 20.000 evra za bilborde sa Tijaninim likom na najprometnijim lokacijama u Beogradu. Iako bi mnogim muškarcima smetalo da im ceo grad gleda polugolu devojku na bilbordu, on nije imao problem sa tim jer želi da joj pomogne u ostvarenju njenih snova.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/ticamaksimovic

- Svi u Tijaninom okruženju znaju je borbena i koliko ulažeme u ono što radi. Ona je već jednom radila kampanju u Beogradu kako bih uspela u započetom biznisu. Ovo što je on uradio za nju je prevazišlo sva njena očekivanja. Tijana je ostala šokirana kada su počele da joj pristižu slike bilborda sa različitih krajeva grada - govori izvor blizak Tijani za Informer.

Tijana je i ranije dobijala skupocene poklone od svojih momaka, ali nikada nije htela da im otkrije identitet jer, kako je sama navodila, nisu želeli da se eksponiraju.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.