MNOGO SE PRIČALO O ŽIVOTU NINE SENIČAR, A VEČERAS SAZNAJETE ISTINU: Priznala je!
Nina Seničar, Foto: Damir Dervišagić

au

MNOGO SE PRIČALO O ŽIVOTU NINE SENIČAR, A VEČERAS SAZNAJETE ISTINU: Priznala je!

- Nije me promenilo kao osobu, ali je moj život dobio potpuno drugi, lepši smisao - rekla je Nina, kojoj je ćerka često saputnica na raznim putovanjima

Objavljeno:

Glumica i voditeljka Nina Seničar, koja slovi za jednu od najlepših Srpkinja, već godinama živi u inostranstvu, a nakon Italije izgradila je svoju sreću u Americi, gde se ostvarila i kao majka.

Iako je srećna i ispunjena na drugom kontinentu, gde vredno radi već godinama, priznaje da je nostalgija za Srbijom sve jača, pa se često vraća kući.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/ninasenicar

- Da budem iskrena, što sam starija, nostalgija me sve više muči. Kada sam živela u Italiji, dolazila sam baš retko, a sad kada živim na drugom kraju sveta, u Srbiju dolazim na svaka dva meseca - kroz osmeh kaže Nina koja je tamo posvećena svojoj kampanji.

Nina Seničar je oduvek slovila za jednu od najlepših srpskih manekenki, koja je postigla uspeh kako u svetu modelinga, tako i u svetu glume. Njeno ime poznato je i van granica naše zemlje, a ponosili smo se njom kada je bila deo mnogih renomiranih filmskih festivala.

- Svakodnevno vežbam, ne samo zbog fizičkog izgleda, već i zbog mentalnog zdravlja. Uvek, gde god da sam i kakve god da su mi obaveze, nađem vremena da odradim dobar trening. Nikada ne idem na spavanje pre nego što detaljno očistim i hidriram lice i nekoliko puta nedeljno koristim prirodne pilinge i maske - otkrila je ona tajnu svog savršenog izgleda.

Nina je u novembru 2019. godine rodila ćerku, kojoj su ona i suprug dali ime Nora Grejs Elis. Majčinstvo je nije puno promenilo, ali je obojilo njen život.

- Nije me promenilo kao osobu, ali je moj život dobio potpuno drugi, lepši smisao - rekla je Nina, kojoj je ćerka često saputnica na raznim putovanjima.

1 / 4 Foto: Instagram

Sarme su bez premca mojim prijateljima

Nina ne krije da često svojim prijateljima iz Amerike sprema jela iz Srbije. Iako priznaje da nije baš umešna u kuhinji, večere kod nje u domu budu bogate specijalitetima sa našeg podneblja.

- Pravim odlične punjene paprike i keks tortu. I to je manje-više to. Svi moji prijatelji u inostranstvu su probali bar nešto od naših specijaliteta i jako su im se dopali. Ali sarma im je bez premca, uvek na prvom mestu - rekla je Nina Seničar.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.