ZORICA BRUNCLIK PEVA, KEMIŠ RAZVUKAO HARMONIKU: Estradni par na veselju zaradio BRDO PARA!
Foto: instagram/printscreen

opa

ZORICA BRUNCLIK PEVA, KEMIŠ RAZVUKAO HARMONIKU: Estradni par na veselju zaradio BRDO PARA!

Katarina i Gobelja oduševili su se njenom izvedbom pesme "Ne dam ovo malo duše", te su evri samo leteli

Objavljeno: 07:49h

Katarina Kaća Grujić i Marko Gobeljić venčali su juče u Hramu Svetog Save, nakon čega je usledio skandal kada je obezbeđenje na pevačicin zahtev teralo novinare iako su ih mladenci sami zvali da prisustvuju svečanoj ceremoniji.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: instagram/printscreen

Na svadbi Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića okupilo se "pola estrade", a među njima je bila i pevačica Zorica Brunclik koja se u jednom trenutku latila mikrofona dok je njen muž Kemiš svirao harmoniku.

Kaća i Gobelja oduševili su se njenom izvedbom pesme "Ne dam ovo malo duše", te su evri samo leteli. U ruci pevačice mogu se videti novčanice od 200 i 50 evra.

Podsetimo, Grujićka je nakon crkvenog venčanja rekla da će izjavu dati ispred hotela, a ne sada i da ne vidi razlog zbog čega je to problem.

Ovakav stav iznenadio je sve, naročito pripadnike sedme sile, s obzirom na to da su u ime porodica Grujić i Gobeljić, bili pozvani da isprate venčanje i da im je obećana izjava.

Takođe, kada su novinari nešto kasnije došli ispred hotela u kojem se održava svadbeno veselje, obezbeđenje mladenaca ih je oteralo, uz obrazloženje da je to bio pevačicin zahtev.

Marko Gobeljić u jednom trenutku pojavio se ispred hotela i pozdravio novinare, ali i najavio da će veselje trajati do kasnih jutarnjih časova.

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Bonus video:

00:10

Katarina Grujić slavi devojačko, a sa njom i ONE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.