KOJA LI JE TAJNA PINK KOSE ZORICE BRUNCLIK: "Imala sam KRASTE po glavi, muž je hteo da me ostavi!"
Zorica Brunclik, Foto: Dragana Udovčić

KOJA LI JE TAJNA PINK KOSE ZORICE BRUNCLIK: "Imala sam KRASTE po glavi, muž je hteo da me ostavi!"

"To je bilo užasno"

Objavljeno: 15:26h

Zorica Brunclik prepoznatljiva je po pink kosi, koja je postala njen zaštitni znak, a pevačica je jednom prilikom otkrila kako je došlo do toga da napusti brinete i uvede novi trend na estradu.

Zorica Brunclik
foto: Damir Dervišagić

– Dva vikenda sam imala nastupe u Švedskoj, između nastupa sam bila slobodna i ostala tamo kod prijatelja, nisam se vraćala za Beograd. Ćerka mog prijatelja je imala maturski rad za frizera. Njoj su roditelji napravili salon i ona je kao temu odabrala najluđe boje za najluđe glave, a jedna je bila moja – prisećala se ona.

– Rekla sam joj da ima četiri dana da me vrati u pravu boju. To je bilo užasno, trebalo je iz tamno braon izvući sve to. Meni je glava bila u krastama od blanša. Prvo sam bila ljubičasta. Ja sam neko ko voli ljubičastu boju. Onda je muž hteo da me ostavi na aerodromu kada me je video. Izgledala sam kao žar ptica. Glava je vrištala, jedna nijansa, pa druga, danas bi to bila šik frizura, ali tada nije bilo – objašnjavala je pevačica.

1 / 7 Foto: Dragana Udovičić

– Onda mi je rekao kako je to grozno. Zamolila sam ga samo da prođe nekoliko dana, da mi se smiri glava od blanša, da se ofarbam ponovo. Morala sam jedne nedelje da nastupim na jednoj manifestaciji na Kalemegdanu. Kako sam se pojavila, on je dobio sedam poziva da se slikam za naslovnu stranu. I posle toga je jurio da nabavi tu boju – objasnila je Zorica, koju danas po ovoj boji svi prepoznaju.

-Tada je bilo teže da dođete do nečega iz inostranstva, pa je on pametan i naručio za dve godine 300 boja, teglica i, došlo je pogrešno pink…i ja sam tako postala pink! Iskreno rečeno, tada sam shvatila da sam unikat. Sada mogu da stavim bilbord za koncert i da bude bela pozadina i da samo bude jedan pramen pink boje kose, niko se neće zbuniti da ima koncert neko drugi, nego Zorica Brunclik – rekla je Zorica jednom prilikom.

Bonus video:

00:24

Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik dolaze na glasanje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.