OTIŠLA NA POSAO BEZ GAĆICA PA PRIČALA O KORONI! DAJANA PAUNOVIĆ POKAZALA SVU SVOJU LEPOTU: Jutro je DOBRO PROTRESLA
Dajana Paunović, Foto: Dragana Udovičić

prisetimo se

OTIŠLA NA POSAO BEZ GAĆICA PA PRIČALA O KORONI! DAJANA PAUNOVIĆ POKAZALA SVU SVOJU LEPOTU: Jutro je DOBRO PROTRESLA

Ona je jedna od omiljenih i najlepših voditeljki Srbije.

Objavljeno: 14:14h

Dajana Paunović je srpska pop-folk pevačica i televizijska voditeljka.

Od 2010. do 2017. godine bila je u braku sa televizijskim producentom i voditeljem Sašom Žikom Jakšićem, sa kojim ima sina Dušana. Muzikom je počela da se bavi sa 15 godina, a prvi album pod naslovom „Zauzeto“ objavila je 2007. godine.

Sledeće godine je postala voditeljka emisije „Zvezde Granda – Idemo dalje“. Dajana je 2009. godine izdala singl „Sve bih dala“, a naredne godine snimila duet sa Ildom Šaulić pod nazivom „Boli me, boli, nevero“. Posle udaje za Žiku Jakšića otvorila je kozmetički salon na Bežanijskoj kosi, a 2011. godine izdala je singl „Izgubljen slučaj“.

Dajana Paunović
foto: Instagramscreen

okom naredne dve godine snimila je dve pesme za Produkcijsku kuću „Grand“ pod naslovom „Halo luče“ i „Depresija“. Nakon toga je muzičku karijeru stavila u drugi plan i posvetila se ulozi majke i voditeljke Jutarnjeg programa na Televiziji „Hepi“ („Happy“).

Pesmu „Lečim se od ljubavi“ snimila je 2014. ogodine, a poslednji singl objavila je 19. maja 2015. godine pod imenom „Nova ljubav stare navike“. Od aprila 2017. do februara 2021. godine je sa kolegom Nemanjom Velkićem vodila vikend izdanje jutarnjeg programa „Svitanje“ na Televiziji „Pink“.

Jedna od omiljenih i bivših voditeljki Srbije, Dajana Paunović, pre dve godine je imala važnu emisiju sa svojim kolegom Predragom Sarapom.

Dajana Paunović
foto: RTV Pink printscreen

Sarapa zaista može da se pohvali društvom u kom se našao, a voditeljka linijom koju je istakla belom kombinacijom.

Naime, Dajana je tada obukla beli komplet, sako i pantalone, ali se ispod vidi da nije imala gaćice već bodi.

Pogledajte snimak i uverite se da je Paunovićeva rešila da na posao ode bez gaćica, bodi je očigledno smatrala sasvim dovoljnim.

Razvod Žike Jakšića i Dajane Paunović i posle pet godina intrigira javnost. Kako bi jednom za svagda stavio tačku na nagađanja i pretpostavke, poznati producent i voditelj otvorio je dušu i otkrio nepoznate detalje iz privatnog života.

‒ Od prve supruge razveo sam se kad je Andrija imao šest godina, sećam se da je tek pošao u školu. Bio sam previše težak za život udvoje, samostalan, teško se prilagođavam bilo kakvim ularima, pa i onim koje brak neminovno nosi. Snežana i ja nismo imali konkretan problem, svađu, prevare, prosto nismo mogli da uskladimo životne stavove i želje – ispričao je Žika za Kurir.

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

Identičan scenario ponovio se mnogo godina kasnije, kada se rastajao od druge supruge, nekadašnje voditeljke i pevačice Dajane Paunović sa kojom ima sina Dušana.

‒ Isti slučaj je bio i sa Dajanom... Međutim, nisam se udaljio i uvek sam bio prisutan u Andrijinom životu. I kada smo bili kilometrima daleko i kada nisam bio u zavidnoj materijalnoj situaciji, stajao sam uz njega i, eto, završio je ozbiljne škole ‒ zaključio je Žika Jakšić.

Bonus video:

00:47

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Dajana Paunović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.