UVEK JE BILA SMERNA, A SADA POKAZALA GOLOTINJU: Voditeljka jutarnjeg BUJNIM GRUDIMA razbudila maštu, SRČKA U NAJAVI
Foto: Instagram/marijasavicstamenic

šok

UVEK JE BILA SMERNA, A SADA POKAZALA GOLOTINJU: Voditeljka jutarnjeg BUJNIM GRUDIMA razbudila maštu, SRČKA U NAJAVI

Marija je pozirala u maksimalno vrućem teksas šortsu i crnoj bluzi sa dubokim izrezom koji je istakao njen dekolte, taman toliko da "zagolca maštu"

Objavljeno:

Voditeljka jutranjeg programa Marija Savić Stamenić u "vrelom" izdanju pokazala je zašto važi za jednu od najlepših, ali i najzgodnijih voditeljki.

Ona je na svom Instagram profilu podelila forografije koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim, a kako nemamo priliku da je na televiziji vidimo u takvom izdanju, mnogi su se iznenadili.

1 / 3 Foto: Instagram/marijasavicstamenic

Marija je pozirala u maksimalno vrućem teksas šortsu i crnoj bluzi sa dubokim izrezom koji je istakao njen dekolte, taman toliko da "zagolca maštu".

Voditeljka očarala je sve besprekornim izgledom i kombinacijom koja ističe njeno zgodno telo, što se ne može tako dobro videti inače, iza stola gde sedi, dok vodi jutarnji program

1 / 4 Foto: Printskrin: Instagram/marijasavicstamenic

"Nerealno lepa i zgodna žena", "Jutarnji gledam samo zbog tebe", "Predivno ti stoje i te malo opuštenije varijante", "Božanstvena žena", "Prezgodna si", "Nema lepše, ni zgodnije voditeljke", "Očaran sam tobom", neki su od komentara.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.