OVAJ INTIMNI ODNOS KAMERA NIJE SNIMILA: Otkrila se NAJVEĆA TAJNA u Zadruzi, ogroman ŠOK!
Foto: Printscreen/Twitter/@ZadrugaOfficial

auuu

OVAJ INTIMNI ODNOS KAMERA NIJE SNIMILA: Otkrila se NAJVEĆA TAJNA u Zadruzi, ogroman ŠOK!

- Ja sam joj rekao da ako joj Matora pređe preko toga, vi ćete ući u vezi. Ona kaže zna, svega je svesna. Ja joj kažem da sagleda, ona se plaši sredine i svega

Objavljeno:

Marko Đedović je sa Stefanom Karićem i Jovanom Tomić Matorom počeo da sklapa kockice u vezi ljubavnog odnosa sa MC Aleks. Oni su nastavili priču i otkrili detalje intimnom odnosa njih dve.

- Ja sam joj rekao da ako joj Matora pređe preko toga, vi ćete ući u vezi. Ona kaže zna, svega je svesna. Ja joj kažem da sagleda, ona se plaši sredine i svega. U Beogradu više ništa nije tabu tema, pričala mi je ali mi je priznala da ste zajedno. Rekla mi je za i dodire, ja joj kažem da ako joj prija maženje, onda će prijati i to... - rekao je Đedović.

- Imale smo ispod trema, pa kod garaže... - priznala je Matora.

- Sada mi MC Aleks priznala da je u vezi sa Matorom da su se mazile da su se dogovorile, da je jedini strah to što joj brat mrzi to. Majka bi je podržala, koga god kući da dovede, ako je ona srećna i majka bi bila srećna. Kaže da se plaši da joj neće prijati dodir napolju, ja pitam je li prija to što je po dupetu mazi, kaže da - pričao je Đedović Kariću.

- Da, ona misli na se*s, rekla mi je da se boji da neće moći - dodala je Matora.

- Kaže da se rađa bes u njoj, ima sestre i brata, ne znam šta da kaže. Ovo sa Anđelom... Sada je sve na njoj, Matora više nije psihopata, ima probleme u vezi - rekao je Đedović.

1 / 5 Foto: Printscreen

- Ona je Rešićevoj sve pričala - dodala je Matora.

- Ona je rekla da se nekada munu ispod trema, ja joj kažem da li je svesna da su one u javnoj vezi - rekao je Đedović.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.