SVI PLAČU ZBOG CECINE OBJAVE: Uradila je nešto toliko EMOTIVNO da će se zauvek pamtiti, tiče se MALOG ŽELJKA!
Zadruga, Foto: Emilija Jovanović

šok

SVI PLAČU ZBOG CECINE OBJAVE: Uradila je nešto toliko EMOTIVNO da će se zauvek pamtiti, tiče se MALOG ŽELJKA!

Pratioci pevačice, koji vode jednu njenu fan stranicu, napravili su veliki video snimak sačinjen od uspomena koje je porodica Ražnatović

Objavljeno:

Svetlana Ceca Ražnatović podelila je emotivni snimak na svom Instagram profilu i na taj način čestila drugi rođendan unuku Željku Ražnatoviću.

Pratioci pevačice, koji vode jednu njenu fan stranicu, napravili su veliki video snimak sačinjen od uspomena koje je porodica Ražnatović delila na društvenim mrežama od kada je naslednik Veljka Ražnatovića rođen pa do danas.

Ceca je ovaj video snimak objavila u nekoliko različitih Instagram storija i time raznežila sve svoje pratioce. U video je ubačeno nekoliko kratkih snimaka na kojima mali Željko šeta, priča, igra se.

Kompilaciju je upotpunio i stori iz Titela, koji je Svetlana objavila pre nekoliko meseci, na kojem se vidi kako skače na trambolini zajedno sa unukom. Uz sve to čuju se njene reči koliko voli unuka i koliko mu je posvećena:

- Željko je sa mnom, ja ga čuvam, uživam u tome, on mi je osvežio život. Ne mogu da se odvojim od njega, po ceo dan provodim vreme sa njim i najsrećnija sam na svetu kada ga ne odvedu - reči su koje je Ceca ranije izjavljivala u intervjuima, a sada su izmontirane u emotivni video.

1 / 5 Foto: Printscreen, Instagram, Ceca Ražnatovic

Naime, Ražnatovići su odlučili da Veljkovom i Bogdaninom sinu proslave rođendan u krugu porodice u njihovom domu na Topčiderskom brdu.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.