VOJIN RAŽNATOVIĆ POTKAČIO VELJKA, KAKAV UDARAC MU JE ZADAO: Ceca mu pretila TUŽBOM, Arkanov sin NEMILOSRDAN! (FOTO)
Foto: Facebook/Instagram

šok

VOJIN RAŽNATOVIĆ POTKAČIO VELJKA, KAKAV UDARAC MU JE ZADAO: Ceca mu pretila TUŽBOM, Arkanov sin NEMILOSRDAN! (FOTO)

Napisao je Vojin misleći na Veljka, koji je već uspešan u ovom sportu.

Objavljeno: 13:01h

Poznato je da Vojin nije blagonaklon Svetlani Ceci Ražnatović, ali isto tako često nije imao lepe reči ni kada je njegov polubrat u pitanju, Veljko Ražnatović, te je često umeo da ih "potkači" javno, a svojevremeno mu je Ceca pretila i tužbom.

Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana, oglasio se svojevremeno na društvenim mrežama povodom tadašašnje informacije da će njegova polusestra iz Belgije Sofija napisati knjigu o njihovom ocu.

"Iskreno, koliko god da je žalosno, jer ga je videla bukvalno 3 puta u životu, moram reći da mi malo imponuje jer sam svestan da sam uvek bio trendseter svojoj braći i sestrama", napisao je on tada, a onda dodao:

"Jedan od braće je čak počeo da navija za Partizan. Čak je i krenuo da trenira boks, kao i ja kad sam bio mlađi", napisao je Vojin misleći na Veljka, koji je već uspešan u ovom sportu.

Vojin Ražnatović, Veljko Ražnatović
foto: Printscreen Instagram, Filip Plavčić

Inače, Veljko se pre par dana upisao je 11. trijumf u isto toliko nastupa u profesionalnom boksu. Na gala reviji u Istanbulu drugorangirani bokser u kruzer kategoriji u Mađarskoj Atila Koroš izdržao je svega tridesetak sekundi pre nego što ga je Srbin poslao na patos sa kojeg se više nije digao.

- Pokoren Istanbul! 11. pobeda. Idemo dalje - napisao je nakon borbe Ražnatović na društvenim mrežama.

Ražnatović je pobedu u Turskoj proslavio podigavši sina Željka i srpsku trobojku:

- Nisam se plašio rivala, ni najmanje, koliko sebe posle duge pauze od profi mečeva. Nisam verovao da sam i dalje na visokom nivou s obzirom na to da godinu dana nisam boksovao u profi vodama. Sada mi je pao veliki teret sa leđa. Osmi nokaut je za mog sina i moju suprugu koji su mi dali snagu da se vratim na najbolji mogući način među konopce i koji su bili uz mene u Istanbulu.

1 / 6 Foto: PR Tim Veljka Ražnatovića

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.