SNEŽANA RAZREŠILA SVE O RASKIDU SA VANJOM: Posle slika sa nepoznatom plavušom, postavila stvari na SVOJE MESTO!
Foto: Youtubescreen

opa

SNEŽANA RAZREŠILA SVE O RASKIDU SA VANJOM: Posle slika sa nepoznatom plavušom, postavila stvari na SVOJE MESTO!

Paparazzo fotografije uglednog ginekologa pokrenule su lavinu!

Objavljeno: 11:17h

Pre nekoliko dana domaća javnost ostala je u šoku, od kada su u listu "Svet" izašle paparaco fotografije na kojima se vidi da ginekolog Vanja Milošević ljubi izvesnu plavušu, čiji identitet javnosti nije poznat. A sada je posle gesta pevačice jasno da se Snežana Đurišić nije mnogo obazirala na to.

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

Naime, nekoliko dana, nakon što se u javnosti pisalo o fotografijama uglednog beogradskog ginekologa, Snežana Đurišić na proslavu lista "Informer" došla je upravo sa njim.

O tome da je sigurna u njegovu ljubav, nije bilo sumnje, s obzirom da je pevačica od prvog dana za svog izabranika imala razumevanja. Još od kada je saznala za vanbračno dete koje je napravio studentkinji, pevačica je za svog partnera bila podrška i oslonac, pa mu je u nekoliko navrata pomogla čak i oko plaćanja alimentacije.

Sa druge strane, fotografije na kojima je doktor prisan sa drugom ženom, za pevačice očito nisu bile teške i da je sigurno u pitanju rođaka ili prijateljica. Lekar još nije oglasio o prirodi odnosa koji ima sa nepoznatom plavušom. Ipak, sudeći po poslednjim zajedničkim fotografijama između emotivnih partnera nema sukoba i sve je u najboljem redu.

Podsetimo, Vanja Milošević napravio dete studentkinji izvestili su domaći mediji, a onda je usledio šok. Pevačica Snežana Đurišić, prema pisanju Pink.rs, odlučila je da plaća alimentaciju tom detetu.

Pre nekoliko godina, doktor Vanja Milošević studentkinji je napravio dete, a kada je u priču uputio svoju izabranicu Snežanu Đurišić, ona je odlučila da mu pomogne pa je detetu počela da plaća alimentaciju.

Kada je Snežana upoznala Vanju, on je bio veoma iskren prema njoj i odmah joj je rekao da je posle razvoda od prve supruge, sa kojom je bio više od deset godina u braku, napravio još jedno dete sa devojkom koja studira. Vanja joj je sve priznao na samom početku veze, da se nakon razvoda prepustio čarima momačkog života, i počeo sve češće da izlazi. Tada je upoznao majku njegovog trećeg deteta, koja je mlađa od njega više od dvadeset godina - otkrio je svojevremeno izvor za pomenuti portal.

– Oni su se zabavljali skoro pola godine, a ta studentkinja, poreklom iz Kraljeva, videla je u Vanji dobru priliku. Vrlo brzo je zatrudnela s njim, a kako doktor nije želeo obavezu, njihova veza se ubrzo raspala. Ipak, on je rešio da prizna dete, dao mu je svoje prezime i pristao da plaća alimentaciju.

Ubrzo nakon što je ušao u vezu sa Snežanom rodila se devojčica, a emotivna izabranica Vanje Miloševića, kako se tada šuškalo ponudila mu je svoju pomoć pri plaćanju alimentacije u vrednosti od 80.000 dinara.

Njih dvoje ne samo da su zbog njegove iskrenosti očuvali vezu već su otpočeli i zajednički život u njenoj porodičnoj vili u Jajincima.

Bonus video:

07:43

ONA ĆE ME KAO PEVAČICU DOSLOVNO NASLEDITI Snežana Đurišić progovorila o devojci za koju kaže da je ista ona

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.