ALEKSANDRA RADOSAVLJEVIĆ JE BILA SRPSKA TINEJDŽ ZVEZDA: Posle "IDOLA" je NESTALA, evo gde je danas i kako izgleda!
Foto: Youtube/printscreen

zaboravljena zvezda!

ALEKSANDRA RADOSAVLJEVIĆ JE BILA SRPSKA TINEJDŽ ZVEZDA: Posle "IDOLA" je NESTALA, evo gde je danas i kako izgleda!

Pre Zvezda Granda, Talenta, Pinkovih zvezda, Prvog glasa Srbije i mnogih drugih muzičkih takmičenja u našoj zemlji, postojao je Idol

Objavljeno: 09:49h

Čistim pop pesmama i sjajnim glasovima takmičari su osvojili publiku koja je pre skoro deceniju i po verovala da će se talenat u Srbiji ceniti i da će zvezde ovog muzičkog takmičenja napraviti ogromni uspeh i međunarodne karijere.

Međutim, kako to obično biva, ništa se od toga nije desilo i pobednici i finalisti prvog Idola skoro su potpuno zaboravljeni. Cveta Majtanović pobedila je te 2004. godine, a drugoplasirana bila je tada 16-godišnja pevačica iz Leskovca, Aleksandra Radosavljević.

aleksandra radosavljević
foto: Printscreen

Još odmalena ona je nastupala na muzičkim festivalima i osvajala brojne nagrade, ali joj je pobeda u Idolu izmakla za dlaku. “Tužno je bilo što su nas svi zaboravili čim se Idol završio”, rekla je pre par godina u intervjuu za Puls Aleksandra.

Ona je završila italijanski jezik na Filološkom fakultetu, ali se i dalje bavi muzikom, izdala je album S tobom letim, a o planovima za budućnost je tada izjavila:

“Teško je ovde živeti od ove muzike, nisu to narodnjaci, planiram i svojom profesijom da se bavim, ali muzika mi je i dalje na prvom mestu”, rekla je Aleksandra za Puls.

Ona je danas veoma aktivna na popularnoj društvenoj mreži Tik-tok na kojoj svakodnevno objavljuje snimke u kojima pokazuje svoje pevačko umeće, njenu veliku ljubav. Preselila se u Zagreb i tamo živi.

Bonus video:

05:37

ZLI JEZICI NE PRESTAJU! Maloj Džehvi TEŠKO PADAJU uvredljive reči: Ja sam IDOL MLADIMA, nije svejedno kad vas stalno hejtuju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.