RIZIČNO STANJE NINE RADULOVIĆ! Nakon što je ZAVRŠILA NA APARATIMA, saopštene joj CRNE VESTI!
Foto: Damir Dervišagić

šok

RIZIČNO STANJE NINE RADULOVIĆ! Nakon što je ZAVRŠILA NA APARATIMA, saopštene joj CRNE VESTI!

Vi onda shvatite da je to trenutak istine u kom zaista morate da stanete ispred svog neprijatelja.

Objavljeno: 11:25h

Voditeljka Nina Radulović ispričala je nedavno kako se bori sa diskus dihernijom, kao i koliko joj teško pada bolest sa kojom se susrela.

- Borba i neizvesnost jer svaka operacija na kičmi nosi izvestan rizik. Kao uostalom i svaka intervencija. Ali kad ti kažu da moraš, ili ćeš celog života trpeti bol u kičmi i biti nefunkcionalan sa tada 34 godine. Vi onda shvatite da je to trenutak istine u kom zaista morate da stanete ispred svog neprijatelja, u mom slučaju je to bila diskus hernija - ispričala je, koja je dalje otkrila kakav odnos ima sa sinom Lavom kog ima iz braka sa glumcem Branislavom Lečićem.

- Ja svoje dete ne primoravam da sa mnom razgovara, ja mu se nudim, pa i kad sam najumornija. I čekam trenutak kad je on raspoložen, pa makar bilo to i u 12 sati vikendom ako nismo zaspali. U stvari vaspitanje jednako posvećenost, pažnja, ljubav i zainteresovanost - rekla je Nina.

Podsetimo,Nina Radulović i glumac Branislav Lečić važili su za jedan od najintrigantnijih parova na domaćoj javnoj sceni. O njihovoj ljubavi dugo se pisalo, a javnost je najviše šokirala činjenica da je glumac stariji 31 godinu od svoje tadašnje partnerke.

U oktobru 2010. godine, odlučili su da stupe u brak, a samo pet meseci kasnije, postali su roditelji dečaka Lava.

Nina Radulović
foto: Damir Dervišagić

Nina je smatrala da živi bajku sa čovekom koji joj je osvojio srce. U novembru 2012. godine, na romantičnoj večeri proslavili su dve godine braka. Bili su jako srećni zajedno, činilo se da će ljubav trajati večno i da su jači od svega.

- Još u prvoj godini braka sve stvari budu jasne. Nas dvoje smo sada isti kao kada smo bili u vezi. Čini mi se čak i da nam je, otkako smo se venčali, bolje jer smo shvatili koliko nam je važno što imamo dete i to što živimo zajedno. 'Papir' drži vezu stabilnom, teže je vezu 'prokockati' ako imaš obećanje pred Bogom i narodom. Inače, dete menja partnere nabolje. Sve egoistične potrebe sa bebom prestaju. Parovima koji dobiju mališana uskraćeno je vreme koje bi provodili u dokolici, ali je važno dobro se organizovati - rekla je te godine za magazin „Hello!“ Nina Radulović - Lečić i dodala:

- Partneri sa dolaskom bebe shvataju da je to iskustvo divno, pa onda i sa vedrije strane posmatraju sve one manje lepe stvari koje roditeljstvo donosi. Ipak, ponekad bi trebalo vratiti se u prošle dane. To je lekovito za vezu i tada radi 'baka-servis'. Svaki izlazak iz ustaljenog ritma života prija, kao veče na kome smo proslavili dve godine braka. Kada na ovaj način dnevne obaveze, radne i roditeljske, ponekad začinimo, to oporavlja.

1 / 6 Foto: Instagram

Bonus video:

02:11

Nina Radulović progovorila o dešavanjima u privatnom životu

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.