OVO JE OTAC KATARINE GRUJIĆ! Biznismen koji joj je život pretvorio u BAJKU, retko se eksponira, vodi TAJNI ŽIVOT!
Foto: Dragan Kadić

MALO KO JE ZNAO

OVO JE OTAC KATARINE GRUJIĆ! Biznismen koji joj je život pretvorio u BAJKU, retko se eksponira, vodi TAJNI ŽIVOT!

Kaćin tata Gruja bio je lepo raspložen i dobro se zabavljao, a osmeh sa lica nije skidao.

Objavljeno:

Pevačica Katarina Grujić nikada nije skrivala da je veoma vezana za svoje roditelje, te je tako jednom prilikom, kada je njenoj mami bio rođendan, iz inostranstva došla kako bi taj specijalan dan provela sa njom.

Tom prilikom, Grujićeva je na svom Instagram profilu objavila nekoliko storija na kojima je pokazala kako se provode, a na jednom od njih snimila je i svog oca. Kaćin tata Gruja bio je lepo raspložen i dobro se zabavljao, a osmeh sa lica nije skidao.

Tata Gruja je svojoj mezimici najveća podrška u svemu, a pošto se danas njegova mezimica udaje za Marka Gobeljić, nema sumnje da će biti najveseliji.

- Kada sam bila mlađa, mnogo me je nerviralo kada su mi mama i tata delili savete o momcima, ali sada ne. Na kraju se ispostavilo da su oni jedini bili u pravu što se tiče svih mojih momaka. Opametila sam se i sada prvo pitam mamu i tatu za savet kada je reč o vezama. Moj tata je skener za ljude, pa čim mi bude rekao šta misli o nekom mom budućem dečku, verovaću mu - ispričala je pevačica svojevremeno.

Katarina Grujić
foto: Instagram

Bonus video:

00:09

KUPILI MLADU PA ZAPEVALI Platili Kaću 5.000 evra

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.