ANDREANA ČEKIĆ SE POJAVILA SA SRPSKOM ZASTAVOM ISPRED KAĆINE KUĆE: Začuo se urlik, veselje već počelo!
Foto: instagram/printscreen

SVADBA SVADBA

ANDREANA ČEKIĆ SE POJAVILA SA SRPSKOM ZASTAVOM ISPRED KAĆINE KUĆE: Začuo se urlik, veselje već počelo!

Pevačica je danas imala zakazano ročište po tužbi Saše Lazića, ali nije poznato da li se tamo pojavila

Objavljeno:

Katarina Grujić i Marko Gobeljić danas će obaviti crkveno venčanje, a nakon što se mlada vratila od frizrea i šminkera, stigla je u njenu pevačicinu porodičnu kuću na Voždovcu i kuma Andreana Čekić.

Kuma Andreana došla je u braon kompletu, sakou i pantalonama, našminkana, a nije poznato još da li se pojavila danas na suđenju koje je imala zakazano sa Sašom Lazićem u 11.30 u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Katarina Grujić, Andreana Čekić
foto: Damir Dervišagić

Čekićeva je delovala raspoloženo, a samo je mahnula medijskim ekipama. Sa njom je stigla i njena majka, koja je u nosila srpsku zastavu, a kada su otvorile kapiju, Grujićevi su počeli da vrište od sreće.

Podsetimo, Lazić je tužio pevačicu zbog brojnih izjava za medije, koje je dala o njemu u pretodnih godinu dana, ali i zato što je pozivala mnoge svoje kolege da više ne kupuju pesme od Saše.

Pesma "Cipele" koju je Andreana Čekić otpevala sa Emirom Đulovićem bila je dugo najveći hit, ali ona više ne postoji na Jutjubu. Autor pesme Saša Lazić tužio je pevačicu i potražuje 50.000 evra koliko smatra da mu pripada od pregleda na Jutjubu, a pre skidanja bilo ih je čak 90.000.000.

Bonus video:

00:10

Katarina Grujić slavi devojačko, a sa njom i ONE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.