BIĆETE U ŠOKU KADA ZAVIRITE U VELELEPNO IMANJE ELENE KARIĆ: Preuzela ga od Đokovića, OVO NEMA NI U FILMOVIMA! FOTO
Foto: © ATA Images

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA

BIĆETE U ŠOKU KADA ZAVIRITE U VELELEPNO IMANJE ELENE KARIĆ: Preuzela ga od Đokovića, OVO NEMA NI U FILMOVIMA! FOTO

Elena je posle razvoda prodala prodičnu kuću na Kosmaju prvom teniseru sveta, a novac podelila sa bivšim suprugom.

Objavljeno: 12:25h

Poznato je da je Elena Karić nedavno kupila porodično imanje Novaka i Jelene Đoković, a javnost nije imala prilike da zaviri u unuštrašnjost skupocenog zdanja.

Dizajnerka enterijera i ćerka Verice Rakočević, Elena Karaman Karić je nakon razvoda od Jugoslava Karića svoj mir pronašla na Kosmaju, gde je izgradila svoj dom. Za godinu dana Elena je sagradila vilu od 300 kvadrata za koju je sama dizajnirala nameštaj.

Elena Karaman
foto: Instagram

Podsetimo, Elena je posle razvoda prodala prodičnu kuću na Kosmaju prvom teniseru sveta, a novac podelila sa bivšim suprugom.

Elena je sama dizajnirala nameštaj, ali i neke antikvitete je već naručivala iz inostranstva, a koji su autentični i unikatni pa im je cena više desetina hiljada evra. Sama je okrečila dom, ali isto tako i oslikala zidove s obzirom na to da je to njen hobi koji gaji godinama.

Veliku pomoć dobija od majke, ali i sinova, ali isto tako želi koliko je moguće sve sama da završi. U domu se nalazi posebna prostorija za njene rituale kojih se nije odrekla. Vila koja je usred šume izgleda bajkovito i ujedno moderno, a od cene koje je uložila zastaje dah, pisao je tada Telegraf.

1 / 2 Foto: printscreen/nova

Bonus video:

00:15

Elena Karaman

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.