OPET NEKI RITUALI! ELENA KARAMAN TVRDI DA JE DOZIVA ĆILIM: Pomenula KOSMIČKE KAPIJE I glasove PREDAKA!
Elena Karaman, Foto: Printscreen Instagram

DUHOVNOST

OPET NEKI RITUALI! ELENA KARAMAN TVRDI DA JE DOZIVA ĆILIM: Pomenula KOSMIČKE KAPIJE I glasove PREDAKA!

Elena Karaman, dizajnerka enterijera, nakon razvoda od biznismena Jugoslava Karića posvetila se duhovnom svetu i poslu.

Objavljeno:

Poslednja objava Elene Karaman na društvenim mrežama pokrenula je lavinu komentara, kako to često biva kad je ona u pitanju.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/elenakaraman.essenceofliving

- Pre više od deceniju, 21. decembra 2012. godine, na dan velikog otvaranja kosmičkih kapija, pirotski ćilim me je prozvao. Posle kolektivne meditacije negde u Alpima, gde sam u to vreme boravila, čula sam ga kroz glasove predaka - napisala je Elena na početku.

- Kasnije sam od Slavice, koja je posvetila svoj život očivanju pirotskog ćilima, saznala da mi nikada ne biramo ćilim, uvek izabere on nas - dodala je ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, koja je rešila da se posveti izradi ćilima.

- Od moje drage Slavice sam naučila o metafizičkim svojstvima pirotskih šara. Savršenih svetogeometrijskih oblika koje imaju energiju i magijsku moć - navela je još Elena na svom Instagram profilu.

Komentari ispod ove njene objave bili su podeljeni, a nije bilo malo onih koji nisu razumeli pojedine delove koje je napisala.

elena karić
foto: Prinstcreen

Podsetimo, Elena redovno objavljuje scene sa duhovnih rituala, pa su tako njeni pratioci mogli da vide kako se moli zemlji, vodi i vazduhu, kako je skupljala menstruaciju u čašama, te njen ples oko vatre uz mantre.

Bonus video:

00:15

Elena Karaman

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.