ONA ĆE IM UNIŠTITI BRAK? Odnos Verice i Veljka visi o KONCU, može da se dogodi PREOKRET zbog jedne žene!
Verica Rakočević i Veljko Kuzmanović, Foto: Vladimir Sporčić

opa

ONA ĆE IM UNIŠTITI BRAK? Odnos Verice i Veljka visi o KONCU, može da se dogodi PREOKRET zbog jedne žene!

Da li će se sada sve promeniti

Objavljeno: 22:35h

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića uprkos brojnim novinskim napisima, kritikama i razlici u godinama, opstaje već čitavu deceniju.

Nedavno su i njihove komšije otkrile neke detalje o odnosu.

- Ova kuća pripadala je Verici sve dok je pre nekoliko godina nije prodala. Vidite kako je luksuzna, jedna je od najlepših na Avali. I dalje je zaštićena visokom ogradom, a sada je prazna. Šteta. Kreatorka je ovde često dolazila, a Elena je baš bila vezana za nju i nikad je nije prežalila. Prodala ju je jednoj firmi za male pare, imala je tada baš velikih finansijskih problema, pa joj je hitno trebao novac. Ta kuća je posle stavljena pod hipoteku, a sada je, zbog dugova te firme, u vlasništvu banke - ispričao je komšija modne dizajnerke, koji je molio da mu se ne objavljuje ime.

Verica Rakoćević
foto: Damir Dervišagić

Stanovnici Avale, inače, imaju samo reči hvale za kreatorku, koja je i deo svog biznisa prenela u okolinu Beograda.

- Pre nekog vremena ovde na Avalu je donela i dva velika kontejnera. To su one montažne kućice. Njene radnice tu šiju za njenu modnu liniju. Ovde joj je bolje i jeftinije, a svakako i lakše jer ne mora da ide za Beograd. Sve joj je tu nadohvat ruke - rekli su oni, a zatim i objasnili kako se bračni par Kuzmančević slaže:

- Verica i Veljko su divan par. Iako se po medijima piše da nisu u najboljim odnosima i da se razvode, to nije tačno. Baš deluju srećno. Često idu u jednu lokalnu kafanicu zajedno. Nova kuća im je baš sa ukusom uređena, zasadili su puno cveća. Idu često i za Beograd, tako da žive na dve adrese. Ovde je Verica pronašla mir, kao i mnogi poznati. Uopšte ne izigrava zvezdu, ponosni smo što je naša komšinica.

1 / 6 Foto: Ana Paunković

Bilo kako bilo, posle jednog incidenta, njihov odnos našao se na ozbiljnom testu.

Naime, gostujući u emisiji "Dok Anđeli spavaju" Veljko je otkrio svoj stav o ljudima koji meditiraju, a od kojih je jedna i ćerka Verice Rakočević, Elena Karaman.

– Danas mangupi pokušavaju da nam objasne da nam razne vrste joge i raznih drugih stvari mogu dati mir, da nas meditacija može staviti u zen… To nije svojstveno nama, u čiji dnk je utkana krv mučenika sa ovih prostora. Mislim da smo mi dužni da tu veru poštujemo i o njoj malo više saznamo – rekao je Kuzmančević.

Mnogi bi u ovim rečima mogli prepoznati komentar na neobičan način života Elene Karaman, koju majka Verica svesrdno podržava.

Razlike u stavovima postoje u svakom odnosu, pa nisu zaobišle ni skladan odnos Verice i Veljka. Ipak, sigurno je da će i ovaj nesporazum, kao i brojne krize do sad, njih dvoje uspešno prevazići uz međusobnu ljubav i razumevanje.

Bonus video:

01:00:58

REALNA PRIČA - VERICA RAKOČEVIĆ

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.