VESNA RADUSINOVIĆ ODAVNO SPAKOVALA KOFER MARIĆU: Književnica u zagrljaju drugog muškarca, našeg poznatog MILIONERA!
Foto: © ATA Images

opa

VESNA RADUSINOVIĆ ODAVNO SPAKOVALA KOFER MARIĆU: Književnica u zagrljaju drugog muškarca, našeg poznatog MILIONERA!

Voditelj Milomir Marić, više od dve decenije je u skladnoj vezi sa književnicom Vesnom Radusinović.

Objavljeno: 11:53h

Jedan od naših najpoznatijih novinara Milomir Marić veliku pažnju je uvek privlačio, kako profesionalno, tako i svojim privatnim životom. Ali pored brojnih žena koje su ga uvek okruživale, on je odlučio da preko dvadeset godina provede u skladnoj ljubavnoj vezi sa književnicom Vesnom Radusinović.

Marić je uvek voleo da prepričava kako su se on i Vesna upoznali, te oktrio da je ona imala 15 godina kada su se prvi put videli, a putevi i životi su im se ukrstili mnogo godina kasnije kada se ona sa sinom iz prvog braka doselila u Beograd, radili su na mnogim projektima zajedno, a ljubav se u jednom trenutu rodila pa su odlučili da žive zajedno.

UPOZNAVANJE VESNE I MARIĆA

Vesna i Milomir bili su kolege i radili su za "Intervju", simpatije su bile obostrane, ali neko vreme niko od njih dvoje nije bio spreman da načini prvi korak.

Kada je jednoga dana Vesna u redakciju donela fotografije svoga sina Vedrana,koga je dobila iz ljubavi sa Dževdetom Tuzlićem, Marić joj je rekao: "Imaš mnogo lepog sina", a ona ga je šeretksi upirala: "Hoćeš da i tebi rodim jednog?" ispričala je svojevremeno za "Gloriu" ovu anegdotu Vesna.

Tada su i ona i Marić shvatili da su se pre skoro dve decenije već sreli u Podgorici, kada je Vesna potpuno ukrala njegovo srce. Marić joj je pokazao priču koju joj je tada posvetio i tako je otpočela ljubavna priča koja godinama plamsa među njima.

To je očigledno bila dobra odluka jer su i posle toliko godina zajedno u skladnoj zajednici, koju nikada nisu krunisali brakom.

Za sve ovo vreme o njihovom odnosu nije se mogla čuti niti jedna jedina ružna reč. Skladni supružnici sami su mnogo puta u duhovitom maniru za medije govorili o međusobnim različitostima i prepirkama, a Vesna se čak svojevremeno našalila da Marićev spakovan kofer stalno stoji u predsoblju.

1 / 7 Foto: instagram printscreen

Isticala je i da ne veruje u kompromise, već u ogromnu ljubav i slobodu, koja joj pomaže da svakodnevno otkriva sve veću bliskost sa urednikom Srećne televizije, dok ljubomoru i scene ne trpi. Vodeći se time književnica je nedavno na svom "Instagram" profilu objavila fotografiju dok pozira u zagrljaju drugog muškarca uz komentar:

- Pogodite ko dolazi na večeru.

Na slici kraj Vesne je milioner i političar Bogoljub Karić. Mada je reč o dugogodišnjem prijatelju porodice svi su se pitali da li će Marić ravnodušno reagovati na ovaj post ili pak oprostiti supruzi ovu prisnost.

Brak Vesne Radusinović i Milomira Marića otpočeo je nakon što se književnica razvela od Dževdeta Tuzlića, a novinar je Vesninog sina Vedrana iz prvog braka prihvatio kao svog, što je dodatno učvrstilo njihovu ljubav.

Bonus video:

01:32

Marić: Miloševići su hteli da kupe tuđu pamet

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.