KRAJ JE! HITNO SE OGLASILA SESTRA LUNE ĐOGANI!
Foto: Ana Paunković

pružila podršku

KRAJ JE! HITNO SE OGLASILA SESTRA LUNE ĐOGANI!

Amber će morati Džoniju da isplati 15 miliona dolara.

Objavljeno:

Vest da će Amber Herd će svom bivšem suprugu - glumcu Džoniju Depu morati da isplati odštetu od čak 15 miliona dolara, između ostalih, radosnim poklicima na društvenim mrežama ispratila je i jutjuberka Nina Đogani, poručujući: "To, bre!"

Posle šest nedelja suđenja teškog 100 miliona dolara za klevetu između Džonija Depa i Amber Herd, koje je propraćeno pod budnim okom javnosti, i u okviru kog su isplivali brojni "prljavi" detalji odnosa bivših supružnika i niski udarci obe strane, danas je posle tri dana većanja doneta konačna presuda.

Porota je nakon ovo mučnog procesa trebalo da razmotri da li je Amber oklevetala Depa u svom članku koji je objavljen 2018. u "Vašington Postu", a u kom tvrdi da je žrtva porodičnog nasilja.

Džoni nije bio prisutan u sudu kada je presuda obelodanjena, s obzirom da je trenutno u Njukaslu, dok je Herdova bila u sudnici.

Dep je dobio tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber Herd!

Porota je potvrdila da je jednoglasnom presudom odlučila u korist Džonija Depa u prve dve tačke. Odlučili su da je Amber delovala sa ciljanom zlobom kada je napisala članak za "Vašington Post".

Podsetimo, Dep je Amber tužio za 50 miliona dolara, dok je ona uzvratila kontratužbom vrednom 100 miliona.

Amber će morati Džoniju da isplati 15 miliona dolara.

Herd je dobila 2 miliona dolara odštete od 100 miliona koliko je tražila u protivtužbi.

Depov pravni tim slavio je pobedu u sudnicu, zagrlivši se nakon što je presuda pročitana, a fanovi okupljeni ispred suda u Virdžiniji glasno su uzvikivali: "Džoni, Džoni".

1 / 8 Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.