NEMA VIŠE JELENINOG OSMEHA! Žena Novaka Đokovića uslikana na meču tužnog i zabrinutog lica! (FOTO)
Foto: Profimedia

promena!

NEMA VIŠE JELENINOG OSMEHA! Žena Novaka Đokovića uslikana na meču tužnog i zabrinutog lica! (FOTO)

Stil Jelene Đoković ponovo je glavna tema domaće javnosti

Objavljeno:

Novak Đoković završio je svoje učešće na Roland Garosu i tako ostao bez 21. Grend Slem titule, poražen od Rafaela Nadala. Pa ipak, osim razumevanja navijača za Noleta, njegov poraz na ovom turniru definitivno je zasenila njegova supruga Jelena koja ga je motrila sa tribina.

Novak Đoković, Jelena Đoković, Beograd
foto: © ATA Images

Naime, stil Jelene Đoković ponovo je postao glavna tema domaće javnosti. Supruga prvog reketa sveta bodrila je Noleta sa tribina, a nije krila ni koliko je bila zabrinuta tokom trajanja meča. Pa i pored njene tuge, modni znalci nisu mogli a da ne prokomentarišu njen modni odabir.

Naime, Jelena se na turniru pojavila u kežual varijanti sa blagom i svedenom šminkom i jednostavnom frizurom, što je prepoznatljivo, kao njen upečatljivi look, kome je gotovo uvek verna. Bež trenč kaput, punđica i jednostavna garderoba ipak su dobile svojevrsni modni prizvuk šika, jer je Jelena svoj izgled upotpunila ekscentričnim asesoarima.

Naime, jednostavni look podigla je neobičnim zlatnim alkama, koje su ove sezone ponovo u modi i tako učinila da i u ovoj prilici izgleda ležerno i moderno, što je stil karakterističan za gotovo svako njeno pojavljivanje.

1 / 5 Foto: Profimedia

Podsetimo, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković ima svoj stil minimalizma koji svi vole i hvale.

Uvek ćete je videti u svedenim ili sportskim kombinacijama, bez šminke. Ona neguje prirodnu lepotu, pa ne voli tešku i jaku šminku, čak i kada ide na svečanije događaje. Jednom prilikom je sve iznenadila svojom novom slikom na Instagram prrofilu. Profesionalno je našminkana, pozira poput modela, a za tu priliku je odabrala cenu majicu i elegantene pantalone.

Povod njene objave bio je panel na kom je učestivala. Ispod fotografije napisala je:

- Učestvovala sam danas na panelu sa divnim ženama sa svih strana sveta. Podelile smo neke naše misli i iskustva o majčinstvu - sve sa ciljem da podsetimo da je ženska energija i kreativnost i stvaranje i izobilje i nega i ljubav… i da je normalno da imamo sumnje, umor i nezadovoljstva i u tom blagoslovu roditeljstva. Pozdrav svim divnim ženama i muškarcima - zajedno smo jači!

Bonus video:

00:25

Jelena Đoković zapevala Cecinu pesmu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.