ŠTA SE DEŠAVA SA NOLETOM I JECOM? Kritike vrše veliki pritisak, KRAJ JE NAGAĐANJU!
Foto: Starsport

ISKREN

ŠTA SE DEŠAVA SA NOLETOM I JECOM? Kritike vrše veliki pritisak, KRAJ JE NAGAĐANJU!

Da li je to za šta Novak dobija kritike od Jelene ili ima još dosta toga, ostaje nam da saznamo u narednom periodu

Objavljeno: 15:03h

Brak Jelene i Novaka Đokovića verovatno spada u red prosečnih, ne toliko drugačijih brakova da bi izazivali nečiju pažnju, ali na tome bi i ostalo kada niko na planeti ne bi znao njihova imena.

Ono što je svima privuklo pažnju su upravo njihove izjave iz Parize, a to je i ono što nas vraća na početak priče i što podseća koliko je medijska zainteresovanost za njihov brak posle svih ovih godina još uvek na veoma visokom nivou.

Bila je dovoljna Novakova iskrenost na temu šta radi u slobodno vreme tokom trajanja jednog ovakvog turnira, pa da se s tog aspekta svi lako usmere na prirodu njihovog braka.

1 / 7 Foto: Stefan Jokić

- Trenutno čitam neke ruske pisce, ali ne klasike, već one manje poznate. Svetlana Dubrovska piše o različitim tehnikama i metodama koje se mogu koristiti da bi bio u što boljem zdravlju. Recimo, knjiga koju sada čitam tiče se različitih tehnika disanja, pa objašnjava u prvom delu knjige fiziologiju i anatomiju, prosto, kako uopšte izgleda sistem disanja, određe metode i tehnike koje mogu da se koriste da se poveća nivo energije, da se smiriš, opustiš i tako dalje. Mene mnogo interesuje ta oblast zdravlja u svakom pogledu, psihofizičkom, emotivnom, duhovnom, pa uglavnom takvu literaturu čitam. Žena me uvek kritikuje da ponesem sa sobom mnogo više knjiga nego što stignem da pročitam. Nosim sigurno jedno desetak čak i iako idem na samo dve nedelje. - ispričao je Novak, a to je bilo dovoljno materijala za učitavanje, kako onima koji žele da što bolje upoznaju odnos snaga u njegovom braku, tako i onima koje zanima Novakov stav o Rusiji.

Da li je to za šta Novak dobija kritike od Jelene ili, pored čitanja, ima još nekih stvari na njenom spisku, sada je nova debata za sve, ali Novakova žena još to nije komentarisala.

Novak Đoković, jelena djokovic
foto: Epa/ ALI HAIDER, Profimedia

Inače, susret supruge našeg tenisera, Jelene Đoković i princeze Šarlin od Monaka je ugovoren.

Već više od deset godina Jelena i Novak Đoković njeguju prijateljske odnose sa dvorom princa Alberta od Monaka. Kako je Monako dugo bio dom Novaka i Jelene, danas prvi reket sveta, imao je čast da u nekoliko navrata večera sa princom od Monaka, pa je tako ugovoren i susret Jelene Đoković i princeze Šarlin, sa kojom Novakova supruga i danas ima poseban odnos.

Naime, tokom vremena kraljevski par se često sretao sa Đokovićima, a Jelena i princeza Šarlin porodile su se čak u razmaku od dva meseca u istoj bolnici u Nici i istom apartmanu. Njih dve su se oduvek razumele, imale dobru komunikaciju i zajedničke stavove o majčinstvu, kao i drugim ozbiljnim i odgovornim temama, kojima su obe bile posvećene.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

Bonus video:

02:19

Teniski ekspert Vuk Brajović o meču Đoković - Nadal

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.