"OVO JE MALOUMNOST ČISTA"! Ovako je Marija Šerifović urnisala Nikolu iz Zadruge!
Foto: RTV Pink printscreen

auuuu!

"OVO JE MALOUMNOST ČISTA"! Ovako je Marija Šerifović urnisala Nikolu iz Zadruge!

Ovako je nekada komentarisan.

Objavljeno: 14:46h

Pevač Nikola Grujić je na sebe skrenuo pažnju zbog toga što je u aktuelnoj sezoni "Zadruge" prevario svoju suprugu. On se pre rijalitija takmičio u "Zvezdama Granda" i u jednoj emisiji u kojoj je izveo pesme "Otac" i "Zbog tebe sam vino pio", članica žirija pop zvezda Marija Šerifović ga je tada žestoko kritikovala.

– Šta se dečko desilo sa tobom? Jesi ti je**no drogiran? Da li se ti sećaš šta si pevao u prošloj sezoni i kako si pevao i koliko si dobro pevao? Šta se desilo s tobom? Ti bi bio miljenik svih nas. Jesi ti poludeo zajedno sa svima ostalima, pa misliš da ćeš bolje da prođeš ako pevaš narodnjake? Pevao si katastrofalno, ja bih sada uzela i rasporila se zbog tebe, tvojih izbora i tvojih pesama. Ovo je maloumnost čista. Ti si ogluveo ili otupeo. Ovo je horor film.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

Naime, u toj emisji članovi žirija su žestoko zamerili Nikoli što je pevao narodnjake, jer smatraju da njemu mnogo bolje leže pop pesme. Pored Marije, njega su tada najviše kritikovali Dragan Stojković Bosanac, Ana Bekuta, ali i Saša Popović.

Interesantno je da iako je tada dobijao kritike da zbog pevanja narodnjaka da je Nikola i posle takmičenja nastavio da peva ovakav repertoar. Čak je i na "Zadrugovizijama" pevao narodnjake.

Da podsetimo da je Gruja u rijalitiju prevario ženu sa Milanom Mimom Šarac. Njemu se pored preljube ne zamera samo što je prevario suprugu već i to što nije razmišljao da ima decu kod kuće i što je svojim ponašanjem u rijalitiju i njih obrukao.

nikola grujić
foto: Instagram printscreen

Bonus video:

08:36

Anastasija napustila Zvezde Granda, a sad poslala brutalnu poruku Bekuti koja će je UZDRMATI

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.