STIŽU TROJKE! Rada Manojlović posle priča da se pomirila sa Milanom posetila jednu kliniku, VELIKI KORAK!
Foto: Damir Dervišagić

opa

STIŽU TROJKE! Rada Manojlović posle priča da se pomirila sa Milanom posetila jednu kliniku, VELIKI KORAK!

Donela je odluku?!

Objavljeno:

Rada Manojlović je nakon raskida sa Harisom Berkovićem navodno rešila da poveća poprsje. Ona je već bila kod plastičara i izabrala "jake trojke".

Naime, pevačica je posle 14 godina na estradi pokleknula pred trendom i rešila da, poput većine koleginica, poveća poprsje. Rada se na ovaj korak navodno odlučila posle raskida šestogodišnje veze sa pevačem Harisom Berkovićem.

- Radi su oduvek aduti bili duge noge i dobar glas i nikad nije imala kompleks zbog malih grudi. Kad je raskinula sa Harisom, rekla mi je da želi da promeni nešto na sebi. Mislila sam da hoće da promeni frizuru, kao većina žena posle raskida, ali ona me je iznenadila. Rekla mi je da namerava da ugradi silikone - kaže Radina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti.

Rada Manojlović
foto: Dragana Udovičić

Pevačica je toliko odlučna u nameri da poveća grudi da je navodno već bila kod plastičnog hirurga.

- Rada je sa sestrom Majom pre nekoliko dana bila na konsultacijama kod plastičara. Definitivno će ugraditi silikone, ali neće preterivati. Izabrala je "jake trojke", koje će najverovatnije ugraditi krajem leta jer sve do tada ima zakazane tezge, koje ne želi da otkazuje zbog operacije - priča sagovornica i dodaje da je folk zvezda sa doktorom pričala čak i o operaciji nosa:

- Rada se raspitivala i o operaciji nosa, ali je na kraju odustala od toga. Rekla je da nema dovoljno hrabrosti i za tu operaciju, iako mi je priznala da su joj smetale prozivke koleginica da ima veliki nos. Ma kad je već rešila da operiše grudi, ubeđujem je da smanji i nos, ali ne verujem da će me poslušati - dodaje sagovornik.

1 / 6 Foto: Youtube

Rada je godinama bila protivnik silikona i jedina je folk zvezda koja nikad nije otišla pod nož.

Međutim, nedavno je promenila mišljenje.

- Ako nešto krene da mi visi ili spada i kad pomislim da nešto ne valja na mom telu, popraviću to. Kada uđem u neke godine, vrlo je moguće da ću se operisati - izjavljivala je ranije Manojlovićeva.

Bonus video:

04:06

Rada Manojlović na dočeku Nove godine

(Espreso/informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.