KO GROM IZ VEDRA NEBA: OVO SU DOKAZI DA SE BRESKIVCA STVARNO VERILA?
Breskvica, Foto: Printscreen

opa

KO GROM IZ VEDRA NEBA: OVO SU DOKAZI DA SE BRESKIVCA STVARNO VERILA?

Međutim, ovo nije prvi put da je podrejala ove sumnje

Objavljeno:

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica već duže vreme izaziva veliku pažnju javnosti svojim objavama na društvenim mrežama.

Dobro je poznato da je Breskvica nedugo nakon raskida sa Voyage-om uplovila u vezu sa novim dečkom, sa kojim je i dalje, a njene objave na društvenim mrežama već neko vreme izazivaju sumnju da se mlada pevačica verila.

Tako, najnoviji znak kojim je zaintrigirala fanove i izazvala sumnje da je vezu podigla na viši nivo je objava na Instagram storiju, gde je postavila sliku ogromnog buketa crvenih ruža sa mašnom, dok je u opisu ostavila emotikone srca, ali i vereničkog prstena.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Međutim, ovo nije prvi put da je podrejala ove sumnje.

Tako, jedan od prvih nagoveštaja da je par u prilično ozbiljnoj vezi je video koji je Anđela postavila u septembru prethodne godine, a u kojem je predstavljala svoje nove kućne ljubimce. A, kako se ona prethodno odselila od roditelja, a govorila je u množini, većina je zaključila da je ljubavni par počeo da živi zajedno.

Dalje, objava koja je podigla prašinu u javnosti je ona koju je pevačica postavila još krajem novembra prethodne godine, o čemu je jedan portal već pisao.

Mlada pevačica, koja je juče napunila 22 godine, tada je postavila video kojim je navela fanove da pomisle da se verila, a pojedini su komentarisali da se čak i udala.

- Kada ti se muž vrati s posla nakon dvanaest sati, a ti i dalje na istom mestu kao i kada je otišao - napisala je ona u tom videu i podgrejala sumnje o svom ljubavnom statusu.

Kasnije, u aprilu 2022. ona je još jednom izazvala pravu buru na mrežama, a tog puta postavila je na Instagramu fotografiju bele ruže sa ljubičastom trakom, uvijenom u papir.

Sve to ne bi bilo čudno da ona nije postavila emotikon belog srca i prstena, što je gotovo pa jasan znak da možda pokušava da fanovima indirektno nagovesti važne vesti.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Mlada pevačica je juče napunila 22. godine, a ovog puta ona je pokazala da je za tu priliku dobila ružu i emotivnu poruku, ali je ostala misteriozna i nije otkrivala od koga je poklon.

- Volim te najviše na svetu. Zauvek - pisalo je na poruci ispisanoj na papiru, a sudeći prema sadržaju reklo bi se da joj je ove reči uputio dečko, odnosno potencijalni verenik.

Breskvica je svakako na ovaj način fanove bacila u rebus, a jedna od popularnijih teorija na internetu je da Ignjatovićeva suptilno nagoveštava fanovima da će uskoro uploviit u bračne vode.

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.