"DA NE BIH POGINULA MORALA SAM DA..." Breskvica doživela PEH u KOLIMA, VRIŠTALA IZ SVEG GLASA!
Breskvica, Foto: Instagram

PAKAO

"DA NE BIH POGINULA MORALA SAM DA..." Breskvica doživela PEH u KOLIMA, VRIŠTALA IZ SVEG GLASA!

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, je doživela peh tokom vožnje kada joj je uletela smrdibuba u auto.

Objavljeno: 21:04h

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, je nedavno izbacila svoju novu pesmu, a sada je doživela pravi pakao tokom vožnje.Naime, pevačica je putem svog Instagram naloga otkrila da je tokom vožnje doživela jedan peh, pa je tako rešila da se obrati svojim ovožavaocima i da objasni situaciju.

Breskvica
foto: Instagramscreen

- Ja moram da vam objasnim šta mi se sada desilo zato što sam sigurna da me je neko video jer je kolona bila ogromna i bila je gužva - započela je Breskvica.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

- Dakle, moj najveći i jedini strah u životu su smrdibube, i kroz ovu rupicu ovde (pokazala je na prozor) koja je bila još manja u tom momentu, je smrdibuba odlučila da uđe baš meni u kola, da skoči preko mojih nogu na drugi prozor i da stoji tako i da me gleda, ja sam vrištala i bacakala se i da ne bih poginula morala sam da stanem negde sa strane - ističe pevačica, pa dodaje:

- Bile su dve kolone, svi su me gledali jer sam vrištala kao idiot i onda sam uspela da nađem posle posla sata dekicu koji je bio dovoljno ljubazan da dođe i da mi izvadi smrdibubu. Ima Boga, živa sa, samo sam htela da vas obavestim - nisam luda, samo se mnogo plašim smrdibuba - rekla je Breskvica.

Bonus video:

00:15

Breskvica

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.