ALEKSANDRA PRIJOVIĆ GRCA U SUZAMA, KAKAV ŠOK! Razvela se, a sin ostao kod oca: Potpuno SLOMLJENO, sve je UNIŠTENO!
Foto: Youtube printscreen/Nikad nije kasno

POTRESNO

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ GRCA U SUZAMA, KAKAV ŠOK! Razvela se, a sin ostao kod oca: Potpuno SLOMLJENO, sve je UNIŠTENO!

Aleksandra Prijović je brisala suze i pokušavala da ne grca.

Objavljeno: 12:57h

Vest da se Aleksandra Prijović udaje za Filipa Živojinovića bila je glavna senzacija pre nekoliko godina. Veliko slavlje upriličeno je u jednom ekskluzivnom beogradskom restoranu.

Prija i Filip su ubrzo potom dobili sina kome su nadenuli ime Aleksandar a koga sve ovo vreme vešto čuvaju od javnosti i izbegavaju medijsko pojavljivanje.

Aleksandra Prijović
foto: Nemanja Nikolić

Mnoge priče su kružile o odnosu dvoje supružnika u braku, čak su ih mnogi i razvodili ali oni uprkos svim insunacijama ostaju dosledni svojoj porodici i čuvaju je.

Pevačica uveliko ima nastupe u emsijama i po klubovima, a tokom jednog gosotvanja i u tada verovatno emotivnom periodu po nju nije mogla da zadrže suze.

Aleksandra Prijović se žestoko rasplakala pre par godina pred kamerama zajedno sa glumcem Mimom Karadžićem kada je takmičarka Snežana Bosančić otpevala pesmu “Tebi majko misli lete”.

Snežana je ispričala kako je sin prijavio u takmičenje, ali i celu svoju tužnu životnu priču zbog koje su svi ronili gorke suze, a najviše Prija.

Snežana je ranije živela u Tuzli, zatim se udala u Užicu i u tom braku dobila sina.

Nakon šest godina braka se razvela, otišla u Zvornik, a potom se drugi put udala u Ulcinju, dok je njen sin ostao kod oca i posećivao je samo tokom raspusta.

Aleksandra Prijović je brisala suze i pokušavala da ne grca, da bi na kraju smogla malo snage što joj je ostalo kako bi prokomentarisala njeno pevanje.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.