ČEDA JOVANOVIĆ HITNO HOSPITALIZOVAN! Zdravstveno stanje političara OZBILJNO, nastupila BORBA! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

auuuu!

ČEDA JOVANOVIĆ HITNO HOSPITALIZOVAN! Zdravstveno stanje političara OZBILJNO, nastupila BORBA! (FOTO)

Zdravstveno stanje Čede Jovanovića ozbiljno je ugroženo

Objavljeno: 12:45h

Lider političke stranke "LDP" prošle godine oboleo je od korona virusa, zbog čega su njegova pluća zadobila ozbiljne posledice.

Naime, već neko vreme zdravstveno stanje Čede Jovanovića narušeno je, a on je konstantno na terapiji. Međutim, u poslednje vreme nešto je pošlo po zlu, pa je pre 19 dana u jednoj bolnici u inostranstvu Čedomir Jovanović hospitalizovan, zbog čega je njegova supruga izložena danonoćnoj brizi.

Pratioce je zdravstveno stanje Čede Jovanovića zabrinulo kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz bolničkog kreveta. Ipak, na sreću članova porodice i najbližih prijatelja, Čeda se ne predaje:

- Odustaću nikad, uprkos svemu biće dobro, moram - rekao je za "Kurir".

Da podsetimo Jovanović je i polovinom maja vrlo eksplicitno je svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram objasnio da se ne oseća dobro i da ima zdravstvene probleme. Jovanović je otkrio da ima posledice preležane korone.

"Nije tajna da su mi od korone pluća u k***u, ponekad, kao danas, ona su baš, baš u k***u. To zna i Toma iz Topole. Toma što je svom sinu 2005. dao ime Čedomir. Pustiše mi sad zajedno ovu pesmu", napisao je tada Jovanović u obajvi na Instagramu.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.