SRPSKI "KRALJEVI" ŠVALERACIJE: Vole svoje žene, ali su decu napravili LJUBAVNICAMA! (FOTO)
Foto: Profimedia

haos

SRPSKI "KRALJEVI" ŠVALERACIJE: Vole svoje žene, ali su decu napravili LJUBAVNICAMA! (FOTO)

Ovo je prvi deo liste poznatih ljubavnika

Objavljeno:

Mnogi poznati sa naše estrade su prepoznatljivi i po svojim uspešnim brakovima, ali i neverstvima koja su se ako se da verovati "čaršijskim pričama" dogodila.

Mi vam danas pripremamo listu "SRPSKIH KRALJEVA ŠVALERACIJE":

1 / 4 Foto: instagram/MATTEO BAZZI

1. Aleksandar Kolarov - fudbaler je iz afere sa manekenkom Kristinom Mijačević dobio sina pre sedam godina, a kako stvari tada stajale, činilo se da Kristina ne želi da Kolarov učestvuje u podizanju sina.

1 / 5 Foto: Ana Paunković, Sonja Spasić, Printscreen Kurir TV

2. Šaban Šaulić - priznao je vanbračnog sina kog je dobio iz kratke afere sa izvesnom Nevenkom. Šaban i Nevenka raskinuli su pre nego što se dete rodilo, a kada je Šaban posle nekoliko godina saznao da ima sina, priznao ga je bez provere.

1 / 3 Foto: Printscreen

3. Dragan Kojić Keba - dobio je ćerku Inu sa Ljiljanom Jevremović. Keba vanbračnu ćerku nikada nije priznao, ali plaća alimentaciju posle krivične prijave koju je Ljiljana podnela protiv njega. On se svojevremeno i razveo od supruge Olje kako bi izbegao plaćanje alimentacije.

1 / 4 Foto: Nemanja Pančić, Nemanja Nikolić

4. Dugo se šuškalo da se i "slavuj iz Mrčajevaca" nalazi na ovom spisku, međutim za razliku od Marinka, Miroslav Ilić nikad nije priznao vanbračnog sina . Naime, kako su pisali mediji, pre 30 godina Miroslav je tokom turneje u Americi upoznao Mirjanu Antonović sa kojom je započeo vezu, a kao plod iste dobili su sina Devena. Ilić je priznao da Mirjanu poznaje, ali je negirao da je on otac njenog deteta i da su to sve izmišljene priče sa namerom da unište njegovu suprugu.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.